Æblekage Med Revne Æbler

Hjemmelavet æblekage – kage med æbler – Madens Verden

Apr 14, 2017 · Æblekagen bages med en luftig dej, hvor du tilsætter æbler, der vendes i lidt kanel og sukker. En helt uimodståelig lækker og hjemmelavet æblekage med den helt rigtige smag af æbler og god kage. Dejen er let og luftig, og du tilsætter de æbler, som du bedst kan lide. Opskriften giver en æblekage, hvor der er nok til seks personer.

Æblekage | opskrift på æblekage | Kager

Æbletærte – kun med æbler – Louiogbearnaisen

Fyldet er udfra ren smagssag. Jeg er til det syrlige, enkle og blandede. Så det blev let syrlige æbler, drysset med masser af krydderier og nødder. Istedet for det søde fyld, blev det revne æbler, som kom til at udgøre det “våde” i tærten.

Æblekage og æblemarmelade af æbler med skræl - nem og lækker | NOGET I OVNEN HOS BAGENØRDEN

Rå æblekage med flødeskum og makroner | Jeg elsker mad

Dec 20, 2009 · Riv æblerne (med skræl). Kom de revne æbler i et serveringsglas. Drys med kanelsukker. Knus makronerne og drys over. Pisk fløden til flødeskum. Hæld flødeskum over. Pynt med små klatter af ribsgelé. Opbevares på køl – hvis du altså ikke spiser desserten med det samme.

Æblekage med chokolade

Æblekage – Vegansk for alle

Sep 22, 2018 · Så i forgårs legede jeg lidt med opskriften, som ikke sad helt i øjet, men jeg fandt da ud af, hvad jeg gerne ville ændre – og i går fik jeg så lavet den version, jeg lavede på arbejdet, og som jeg i dag deler med dig her på bloggen