Asparges Dyrkningsvejledning

Porre & Asparges – Jyllands Frøhandel Blomster- og

Sprøde asparges-smag bælg. Hverken asparges eller en ært, men det har bælg, der spises som en ‘sukkerærter’ og har en smag, der minder om asparges! Nem at dyrke producere mange bælg, som skal plukkes på omkring 2,5 cm lang. Se dyrkningsvejledning på youtube

Borwina

Grøntsager – PlanteSmil

Dyrkningsvejledning: Skal, som alle de andre kål, sættes i næringsrig jord og vandes og gødes under væksten, for at få et godt resultat.

/Ellengaard%5B1%5D by Christian Fauersgaard - Issuu

Sådan dyrker landmanden spisekartofler – kartoffelinfo.dk

Afstanden mellem kartoflerne i rækken er lidt vanskeligere at bestemme, da den afhænger af læggeknoldenes størrelse og af sorten. Nogle sorter vil gerne lave en masse små knolde (Asparges), andre vil gerne lave nogle få, men store knolde (Sava).

Sava

Søgeresultat: dyrkning – oekologi.dk

Dyrkning af grønne asparges En af de nemmeste afgrøder at dyrke er grønne asparges. Der er lidt slid med at etablere et bed, men derefter er der ikke meget arbejde.

Piccolo Star

Søren Wiuff

Asparges starter sidst i næste uge, og der kan bestilles på [email protected] eller sms på 20468443. Pris: 75 kr for grønne og hvide 2.sortering, 100kr for hvide 1. og 110kr for “tykkegrønne” alt pr kg. og hver afvejning minimum 2kg.

Camilla Plum – natskygge

Dyrkning af kartofler – Fuglebjerggaard

Kartofler. Vi er i den lykkelige situation, at vi kan spise for sjov – og spises mange, mange forskellige ting; vi har tid og råd til at gøre noget fantastisk ud af de daglige måltider, hvis vi vil. Der er langt ned til den skinbarlige overlevelse.

Ært - dyrk selv Marvært, Skalært, Sukkertært og Slikært. - Jyllands Frøhandel Blomster- og ...

Dyrkningsvejledning for bladselleri – spotidoc.com

Dyrkningsvejledning for bladselleri Latinsk navn: Apium graveolens var. dulce ”Bladselleri hører til skærmplanterne ligesom knoldselleri, gulerod og pastinak. Planten danner lange, stærkt fortykkede, delvist marvfyldte og sprøde bladstilke.

Haven på Fuglebjerggaard

Asparagus L. – LandbrugsInfo

 ·

Dansk: Stue-asparges, Hængeasparges Synonymer: Slægten omfatter ca. 300 arter hovedsagelig hjemmehørende i Afrika, men også i Asien og Middelhavsområdet. Det er rosetdannende planter med hængende grene og ofte nåleformede phyllokladier. A. densiflorus (A. sprengeri, A. meyeri) fra Sydafrika er forgrenet med 1-2 cm lange phyllokladier i

Haven på Fuglebjerggaard

Asparges ukendt tilbud på Tilbudsugen.dk – sammenlign

Sammenlign tilbud og priser på asparges ukendt. På Tilbudsugen.dk finder du alle ugens aktuelle tilbud og tilbudsaviser på ét samlet sted – klik her og spar penge nu!

Haven på Fuglebjerggaard

Spidskål – Fælleshaven i Beder

Klima & Jordbund . De tidlige spidskål kan tåle let nattefrost efter udplantning, men det anbefales at dække dem med fiberdug. Spidskål trives som andre kåltyper bedst på tung, lerholdig jord med en pH på 7 – er den lavere risikerer man kålbrok.

Cronos

Biplantekalenderen biernes fødegrundlag – PDF

Alm. asparges har oftest enkønnede blomster og er særbo, så der er normalt tale om enten han- eller hunplanter. I de tidlige blomsterstadier har blomsterne både de hanlige og hunlige organer, men under udviklingen aborterer det ene sæt normalt, så blomsterne ender som enkønnede.

[PDF]

Dyrkningsvejledning for sødkartofler (Ipomoea batatas)

Dyrkningsvejledning for sødkartofler (Ipomoea batatas) Produktionsmål Sødkartofler er en nyere afgrøde i Danmark. Den stammer fra mere tropiske egne i Mellemamerika og Syd-amerika og kaldes også yams, batat eller kumara. Forædlere arbejder på at finde sorter, som har en kortere

Sådan får du de tidligste kartofler | Haveselskabet

Ved at forspire læggekartoflerne kan du give dem et forspring, så de hurtigere bliver klar til høst. Fra kartoflen lægges, og til du kan høste, går der 80-100 dage. Forspiringen skal derfor startes i slutningen af februar, hvis du vil have nyopgravede karofler af egen avl i juni.

(PDF, 116KB) – Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde

Den bedste måde at høste asparges er at knække skuddet med hånden, og med lidt træning kan man føle overgangen mellem den nedre fiberrige del og den øvre blødere, sælgelige, del. Ved anvendelse af kniv (stikning) er der risiko for spredning af svampeinfektioner mellem planter. På asparges skal hovedet, skudspidsen, være hård og samlet.