Bio Huset Galten

BIO Huset Galten – Galten, Region Midtjylland

See 3 photos from 19 visitors to BIO Huset Galten. Write a short note about what you liked, what to order, or other helpful advice for visitors.

Biohuset Galten

BIO Huset Galten – 292 billeder – 52 anmeldelser – Biograf

BIO Huset Galten – Torvet 6, 8464 Galten – Bedømt 4.9 baseret på 52 anmeldelser “Fantastisk lille biograf med super venligt personale der altid har et

BIO Huset Galten - 249 Photos - 55 Reviews - Movie Theater - Torvet 6, 8464 Galten

BIO Huset Galten | FMMB

BIO Huset Galten Du er her. Hjem / BIO Huset Galten. Den selvejende institution BIO Huset er en foreningsdrevet biograf. BIO Huset har en driftsaftale med Skanderborg Kommune og modtager årligt et driftstilskud. Det er Skanderborg Kommune som ejer bygningen, …

Biohuset Galten

BIO Huset Galten – poweredbyintegra.dk

 ·

Vagtplanlægning – login. Login

Biohuset Galten

Foredrag i Biohuset Galten – Harlev App Nyheder & Kalender

PETER A.G. NIELSEN Tirsdag den 30. oktober kl. 19:00 i BIO Huset Galten Billetpris 150 kr. Medlemmer af BIO Huset 125 kr. Bestilte billetter skal være afhentet senest en uge efter reservationen Foredrag: Det sansende menneske – Om livsmod, livsglæde og det sansende menneske. Foredraget tager udgangspunkt i det postulat, at færre og færre har …

Biohuset Galten

Lokale MGP-fans festede i Bio Huset | Galten Folkeblad

MGP i Bio Huset blev en stor succes. Med 125 gæster, store som små, børn både med og uden forældre, og skøn musik i højttalerne direkte fra Gigantium i Aalborg, blev lørdagens MGP-arrangement i Bio Huset en kæmpe fest.

Biohuset Galten

Bio Huset i Galten, Torvet 6 – Biografer i Galten – Opendi

 ·

Bio Huset i Torvet 6 med telefonnummer +4586945155, adresse og interaktivt bykort. Opendi for Galten. Show all Biografer in Galten Bio Huset Adresse Torvet 6 Zip / Place 8464 Galten Landline +4586945155. Midtjylland Opendi Galten Biografer Galten Bio Huset. Information. Bio Huset can be found at Torvet 6 .

Biohuset Galten

Stand-up i Bio Huset | Galten Folkeblad

Tilslutningen til stand-up-showene i forbindelse med Galten Byfest har vist, at genren også har mange fans her i lokalområdet, og nu skal det prøves, om der er basis for en lokal “comedy-zoo” i dens klassiske form med afsæt i Bio Huset og en håndfuld sjove århusianske stand-up’ere.

Biohuset Galten

BIO Huset i Galten – Find det på KultuNaut

bio huset i galten galten danmark skanderborg kommune. Skammerens datter II: Slangens gave. Fantasyfilm, der er en efterfølger til ‘Skammerens datter’ fra 2015, om pigen Dina, som har arvet sin mors overnaturlige og magiske skammerevner og lever en nomadetilværelse på flugt.

Biohuset Galten

Galten – Wikipedia, den frie encyklopædi

Galten Forenede Sportsklubber (GFS) tilbyder en række idrætsgrene og står for den årlige Galten Byfest i Kristi himmelfartsferien. Biografen BIO Huset drives af en forening og har ca. 80 frivillige. Ugeavisen Galten og Omegns Folkeblad – eller bare Folkebladet – har redaktion i byen og postomdeles gratis i godt 9.000 eksemplarer.

Bio Huset: Dyk i billetsalget i 2014 | mja.dk

Bio Huset Firma i Galten — katalogvirksomheder.dk

Bio Huset Firma i Galten – Søg, telefonnumre, andre kontaktoplysninger adresser på Danmark på hjemmesiden

Biohuset Galten

Bio Huset • Galten • Midtjylland • – tuugo.dk

Cinemas in Galten, Cinemas in Galten Galten. Bio Huset – Galten – Midtjylland . Torvet 6, 8464. Show on map

Se 'Jacob Dinesen korcert' i BIO Huset Galten - biografen i Galten

BIO Huset fejrer 25 år: “Jeg tror på biografens fremtid”

Galten Det er ikke alle mindre byer forundt at have egen biograf, men så privilegeret er Galten altså. Faktisk har byen kunnet se film på det store lærred siden 1943. I den form vi kender i dag dog “kun” i 25 år til august. BIO Huset er en foreningsdrevet biograf, som årligt modtager et driftstilskud fra Skanderborg Kommune.

Biohuset Galten

Dagens program | Biohuset Lemvig

Anne (Trine Dyrholm) regerer med stor myndighed i sit eget liv. Hun er succesfuld og kompromisløs i sit virke som advokat og lykkelig gift med lægen Peter (Magnus Krepper), med hvem hun har to døtre.

Biohuset Galten

Live: Barrow: Galten BIO Huset | rootszone.dk

Live: Barrow: Galten BIO Huset | rootszone.dk

Biohuset Galten

Biohuset Galten

Biohuset Galten

Biohuset Galten

Biohuset Galten

Biohuset Galten

Bio Huset: Dyk i billetsalget i 2014 | mja.dk

Biohuset Galten

Biohuset Galten

Familie på farten og ældresagen | Uge-Bladet Skanderborg | Ugeavisen.dk

Mathilde Falch i Bio Huset | mja.dk

Biohuset Galten