Damecykel Citybike

Damecykel | Stort udvalg af stilfulde damecykler! | Hellorider

Ønsker du at ankomme til arbejde eller din aftale med stil, så er en klassisk damecykel eller citybike lige noget for dig. Vil du derimod vise din sporty side, så er en racercykel eller MTB måske mere dig.

Centurion Ultimate sort - Damecykel - 2017

Citybike – Se vores store sortiment af citybikes til

Vi forhandler alle de kendte danske cykelmærker, og så til helt favorable priser. Prisen er skruet i bund og servicen i top når du køber citybike hos os. Vi har et bredt spektrum at cykler inden for citybike kategorien, uanset om det søger en herremodel eller en model …

Citybike | Winther White Winther 1 | Bikeworld

Citybike – Køb citybikes online her | Bikeworld

Citybike Hvis du godt kunne tænke dig en lidt mere sporty udgave af den klassiske, almindelige hverdags cykel, så er en såkaldt citybike det perfekte valg for dig. Du finder et lækkert udvalg af citybikes til damer og herrer i denne kategori.

Raleigh Sprite dame 3 gear citybike - RENTEFRI LÅN

DAMECYKLER – kildemoes.dk

Det er vigtigt, at du vælger den type cykel, der passer præcist til dig. Overvej f.eks. hvordan du ønsker din cykel skal være udstyret. Om du ønsker en sporty cykel med fremadrettet kørestilling eller en mere praktisk cykel med lav indstigning etc. Du kan også søge mellem vores modeller ud fra forskellige parametre så som cykeltype, gear, bremser etc. i skemaet nedenfor.

Centurion Challenger sort - Damecykel - 2016

Damecykel ⇒ Gode tilbud på kvalitets cykler til kvinder

Vi har damecykler inden for kategorierne citybike, classic/shopping, el-cykler og street bike og vi har nedenfor delt kategorier op for dig, så du nemt og hurtig kan gå direkte til …

CULTIMA SportOne 7gear - Damecykel - Sort - 3.899,00 : Cykelgear.dk - Cykelgear.dk

Dinsdag Basic | Batavus Citybike

Dinsdag Basic er en letvægtscykel som er designet i Hollandsk stil, det er deres version af den danske citybike. Den slanke ramme og sporty siddeposition gør denne cykel virkelig hurtig. Med syv indvendige gear, to rullebremser og en lukket kædekasse, er der et minimum af vedligeholdese på denne cykel.

Raleigh Sprite 2019 dame citybike til hverdagen

Citybike | Køb din nye citybike herre lige her! | Altid

En citybike er den oplagte cykel til daglig brug; hurtig, let, men stadig med en ordentlig komfort. Hos cykelshoppen.dk har vi et stort udvalg af Citybikes til herrer til markedets laveste priser og med en landsdækkende service. Sammen finder vi den rette cykel til dig!

Winther Shopping Alu citybike herrecykel - Køb her | Bikeworld

MBK Damecykler – køb brugt og billigt på DBA

Damecykel, MBK, Airborn, 53 cm stel, 7 gear, Flot citybike i farven Mat flight silver Har trillet under 50 km ! Opbevaret i garage og som af billeder fremgår ser den nærmest ud som ny ! Meget flot stand. Desværre ikke blevet brugt og derfor sælges den. Kvittering fra sommeren 2016 medfølger.

Damecykel Nishiki Hybrid Race Pro SLD Citybike Tiulbud | Bikeworld

Streetbike. Let og hurtig citybike til lange ture.

På en streetbike er kørestillingen knap så oprejst som på en almindelig citybike. På den måde overføres din pedalkraft mere effektivt samtidig med at vindmodstanden bliver reduceret. Denne type damecykel præsenteres normalt uden skærme, bagagebærer og støtteben. Det er op til den enkelte at vælge hvilket udstyr man ønsker.

Citybike Winther 10 Dame (2016) | Bikeworld

Citybikes | Find klassiske cykler på nettet | Bikester.dk

Citybikes: Til damer og herrer. For at være godt rustet til hverdagens strabadser har man brug for en citybike med mange kvaliteter. I byens trafik kan det sommetider gå vildt for sig. Det er derfor vigtigt med gode bremser og dæk.

Trek Zektor Three Stagger Citybike Dame - Til sport og pendling

Cykeltype – hvilken type cykel passer dig? Læs mere her

Mange foretrækker citybiken selv til almindelig jobkørsel og til indkøb – men det er typisk også dem, der altid når først i køen og overhaler de andre på cykelstien. I modsætning til singlespeed/fixie cykler fås citybike ofte med 7 indvendige- eller 8 udvendige gear, flere modeller tilbydes også med langt flere gear.

Trek ST720 Damestel 2017 - Citybike og Hybridcykel

Centurion cykler – Design og funktion i ét

Centurion har arbejdet med funktionalitet og design siden 1980’erne, og leverer kvalitetscykler, der giver en høj brugsværdi for ejeren. Centurion findes som sportscykler, citybikes, stålcykler og elcykler.

Road Master Disc Damecykel (sort/Lilla) citybike fra Nishiki - Køb online | Bikeworld

Citybike – Jupiter Cykler

En citybike til damer er let, hurtig og så ser den flot ud. En citybike er samtidig meget praktisk. Hvis du for eksempel skal have din cykel med i toget eller op ad trapper, så er den forholdsvis nem at tage med. Derfor plejer vi også at sige at citybiken er god til pendlere og god til dagligdagen.

Kildemoes Street Casual En stil ren citybike | Bikeworld

Damecykler – Køb en billig damecykel – Gode tilbud

Vi har flere forskellige modeller, så du altid kan finde den damecykel der falder i din smag. Men skulle du finde en damecykel andetsteds til en bedre pris, har vi naturligvis også prisgaranti på damecykler. Alle kvinder har ret til en lækker damecykel, så er spørgsmålet bare om du vil have en damecykel …

Avenue Cykel Airbase Lilla Dame Citybike | Bikeworld

Von Backhaus Captain citybike - RENTEFRI FINANSIERING

Trek Zektor One Dame Citybike Dame - Til sport og pendling

Avenue Airbase Spirit 8 - Damecykel - 2019

Damecykel Kildemoes LogicFlow Sort/Lilla | Bikeworld

Von Backhaus Sergeant citybike - RENTEFRI FINANSIERING

Cykelstrrelse voksencykler (Citybikes, Herrecykel, Damecykel) - Vlg den rigtige strrelse

Winther Sussex dame citybike med affjedret forgaffel

Avenue Airbase Spirit 8sp hvid - Damecykel - 2018

Von Backhaus 2034 hvid damecykel. GRATIS FRAGT.

Klassisk Damecykel - Online udvalg af cykler i god kvalitet - Køb her

Kross Trans Siberian - Citybike - Dame - 21 gear - Matsort/hvid - 3.999,00 DKK

NORDEN ELLEN PIGECYKEL I SORT RETRO DESIGN. KUN 4999,-

Citybike Kildemoes | Køb Kildemoes Citybike Damecykel online og få den leveret | Bikeworld

Trek Zektor 1 Dame Hvid - 2015 Dame citybike cykel SUPER-TILBUD