Danmarks Længste Bynavn

Længste bynavn – hota.bedrejeg.se

Danmark er fuld af mærkelige bynavne | hota.bedrejeg.se For at kommentere skal du bynavn logget ind. Bliv medlem her – bliv medlem nu! Sjov længste off-topic Alt det sjove og alvorlige – fra spiljokes til filosofi. Det er ikke et fupnummer men byen hedder Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.

Verdens længste bynavn tilhører New Zealand - politiken.dk

Danmarks længste åer – ThingLink

Subscribe to Thinglink Content. Once a month we will send 10 best examples of similar interactive media content that has been hand-picked by ThingLink team.

Her er Danmarks længste vejnavn – Avisen.dk

Det kan nemlig kræve sin skriverkarl, at få plads til Danmarks længste vejnavne på postkortet. 27 bogstaver for at være hel præcis, skriver online-boligportalen Boliga.

På eventyr i North Wales | Scandinavian Traveler

North Wales kan også bryste sig af Europas længste bynavn, Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch, der har gjort byen til en attraktion i sig selv. Men det vigtigste er naturen. Det walisiske landskab er utroligt varieret og som skabt til afstressende vandreferie med masser af smukke ruter i både marsklandet, den bjergrige nationalpark Snowdonia …

Længste ord i verden – anprog.afsender.se

I vores nabolande kan Sverige bryste sig af et ord verden 28 tegn, mens Norge har et på 33 og Finland Leve Sammen dec Det længste ord i Danmark er på 51 bogstaver. Det er dog intet i forhold til verdens – muligvis – længste ord. dec Danmarks længste ord har hele 51 tegn.

By i wales med langt navn | beach.exproc.se

Læs om populære walisiske navne på beach.exproc.se Det skriver nyhedsbureauet Reuters. Forandringen skyldes en vejrudsendelse på den britiske tv-station Channel 4, hvor han nævner det gode vejr i en walisisk by, hvis navn regnes for det næst længste stednavn i verden se det i videoen øverst i …

Projekt Vikingebro – Vejen til vikingerne. Et borgerdrevet

Danmarks længste vikingebro- og vej. Se aktuelle arrangementer, undervisningsforløb eller kom som frivillig og vær med til at bygge. Vikingebro er et borgerdrevet projekt, hvor alle kan blive aktive ”brobissere”. Skoleklasser, foreninger og private borgere kan deltage i forskellige brobyggerforløb

Autoriserede stednavne i Danmark – Københavns Universitet

Autoriserede stednavne i Danmark. Der er ca. 25.000 stednavne i Danmark der har en officiel stavemåde autoriseret af Kulturministeriet. Har du brug for at se de autoriserede navne i listeform, kan de downloades i enten pdf-format eller csv-format her.

En gang til? Britisk vejrvært udtaler umuligt bynavn

Sep 13, 2015 · For de seere der i forgårs så med på den britiske TV-station ‘Channel 4’, fik de sig en oplevelse ud over det sædvanlige, da dagens vejrudsigt skulle fr

Det længste danske ord – Google Groups

Jun 21, 2000 · Derfor er spørgsmålet om det længste danske ord absurd. En helt andet sag er søgning efter det længste danske ord der er optaget i en ordbog. Men et sådant ords eksistens som det længste er på lånt tid, indtil en eller anden føjer et nyt led til ordet.

Video: Danmarks længste guirlande er 3098,1 meter – sn.dk

Jørgens Skole har tidligere fået optaget rekorder i Børnenes Rekordbog, og torsdag var alle elever fra 0.-6. klasse optaget af at lave Danmarks længste guirlande. Video: Danmarks længste guirlande er 3098,1 meter – sn.dk – Forsiden – Roskilde-området – Roskilde

Info om Thailand – hvad skal du vide inden afrejse?

For at ringe til Danmark tastes 001 45 efterfulgt af det ønskede nummer. Bangkoks rigtige navn er på 163 bogstaver og dermed verdens længste bynavn. I daglig tale kaldes byen “Krung Thêep”. Klistret ris, også kaldet “sticky rice”, kan spises med fingrene.

Information om postnumre i Danmark – PostNr.info

» Find bynavn! Postnummeret : PostNr.info Danske postnumre | Sorter efter postnummer | Sorter efter bynavn

Verdens længste ord? – Daily Rush > Debat > Off-topic

Verdens længste ord? Daily Rush › Debat › Off-topic › Verdens længste ord? Dette indlæg indeholder 10 kommentarer, har 8 deltagere og blev senest opdateret af RazorFish for 11 år, 8 måneder siden .