Fældning Af Regnskoven

Projektopgave 2015 – Fældning af regnskoven by Cecilie

Problemformulering Hvorfor bliver regnskoven fældet, og hvad bliver den brugt til? Hvad kan ma gøre for at minimere fældningen mest muligt? Hvordan har udviklingen for regnskoven været, og hvordan ser fremtiden ud? For hvem har regnskovenbetydning, og hvilke konsekvenser er

Tropisk træ i hjemmet

Regnskoven | Opgaveskyen.dk

Helt forløb om regnskoven med tydelige mål for eleverne. Indeholder følgende emner: Forskellige typer af regnskove; Klimabælter Biodiversitet; Fotosyntese; Drivhuseffekt; Dyrelivet i regnskoven; Konsekvenser af fældning af regnskoven; Målgruppe: 5.-6. klassetrin. Regnskoven. HENT NU. Regnskoven opgaver.

Regnskov

Hvad kan man gøre for at minimere fældningen? | regnskoven

 ·

90% af de fældninger der foregår i regnskoven, er enten ulovlige eller så bliver reglerne ikke overholdt, når der er tilladelse til fældning. Der bliver fældet meget mere end nødvendigt, alt bliver revet ned på vejen og der nægtes at gøre op for det og plante nyt bagefter.

Hvad kan du selv gøre?

Fældning og afbrænding af skovene – NOAH’s klimasider

Fældning af skovene er ikke noget nyt i menneskehedens historie. Allerede i oldtiden blev hele skovområder fældet og efterladt som goldt land. Libanons cedertræsskove er et godt eksempel på dette. Senere blev også store skovområder rundt om Middelhavet fældet og efterladt med den makiagtige buskvegetation, vi kender i dag.

Hvilke træsorter fra regnskoven bruges til møbelfremstilling – Pileflethegn jem og fix

regnskoven, klimabælter, diversitet, dyreliv

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/e/7/opgaveskyen.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64

Plantager truer regnskovene

Hjælp-regnskoven.dk – Oplysninger om bevaring af regnskoven

10% af verdens Co2 udledning sker gennem fældning af regnskov By: Nicholas Nepper Regnskoven er i dag hjemsted for over halvdelen af jordens dyre- og plantearter, men på trods af dette, er vi som mennesker dårlige til at værne om disse områder.

Kvægbrug

Regnskov forsvinder | Geografi | DR

Det skyldes at regnskoven indeholder mange råstoffer f.eks. kul, olie, guld og ædelt træ. Disse naturressourcer er mange penge værd og bliver udvundet – men tit uden hensyntagen til skovens planter, dyr og mennesker. Mange steder fældes regnskoven …

Planter i regnskove

Regnskovene kan reddes | Information

Man skover også for at stille en lang række af den rige verdens øvrige behov. Der er i øjeblikket ingen restriktioner i hverken England eller USA på salg af ulovligt tømmer fra Amazonas. Dillen med biobrændstof fører ironisk nok også til afbrænding af regnskoven for …

Milliarder til regnskovsprojekt har intet ændret efter ni år | Videnskab.dk

Han fælder tusindvis af træer et efter et – for at redde

Jun 21, 2016 · Rudi Putra er 39 år gammel. Han har, siden han var ung, kæmpet en indædt kamp mod kriminelle, der fælder dele af regnskoven på Sumatra for at plante palmer, der kan fremstille palmeolie.

kødædende Archives - Regnskove

Hvorfor fælder man regnskoven? | Regnskoven – klodens

4. Oliepalmer og lignende afgrøder vinder frem på bekostning af verdens oprindelige skovområder. 5. Alle områder herunder nationalparker er kun fredet så længe den nuværende regering ønsker det. Når et fredet område mister sin fredningsstatus kan det gå meget stærkt med ødelæggelser.

Street-kunstner tager Mowgli og Baloo som gidsler - Disney Online

Beskyttelse af regnskoven – Red Orangutangen

Regnskoven på Borneo er under stort pres. Den indonesiske regering ejer al skov på Borneo. Ministeriet for Skov og Naturbevarelse tildeler skovområder status alt efter, hvor værdifulde de finder dem. Er skovområdet hjemsted for mange sjældne dyre- og plantearter, kan det få status af fredet.

Naturbeskyttelse og bæredygtig udvikling af regnskoven | VG3

Ulovlig træfældning – trin 3 & 4 | Hele Verden i Skole

En konsekvens af fældning af regnskoven er, at dyrearter mister deres levested. I mangel på vand og mad får det dyrene til at søge nye steder hen. Det gør dyrene mere udsatte for jægere. Samtidig begynder dyrene at leve af landmændenes marker, og for at forhindre, at dyrene spiser deres marker, bliver dyrene ofte skudt.

regnskoven

Den truede regnskov – Regnskove – et visuelt opslagsværk

Regnskovene i verden bliver mindre og mindre. De forsvinder især fordi de rigere lande bruger mange råvarer, der enten kommer direkte fra regnskovene, eller kommer fra plantager, som ligger hvor der engang var regnskove. Men fattigdommen i de lande, hvor regnskovene ligger, er også en væsentlig årsag til regnskovens udryddelse.

Regnskov

Regnskov – Wikipedia, den frie encyklopædi

Regnskoven fylder i dag 7% af Jordens landareal, hvor den tidligere fyldte 13%. Det er et dramatisk fald i mængden af skov. En vigtig grund til at bevare regnskoven er den høje biodiversitet. Et skøn siger, at over halvdelen af verdens plante- og dyrearter lever i de tropiske skove.

VIDEO Ulovlige træfældere i Amazonas bliver overrasket af politiet | Udland | DR

Semenggoh Orang Utang Rehabiliteringscenter | Anne-Vibeke Rejser

Dyr og planter udryddes

Stort regnskovsprojekt kuldsejler i administration | Videnskab.dk

Jord energiens kredsløb - ppt video online download

Bolivia Overblik | Bolivias Skove

Træerne i Amazonas venter også på COP21 | Udland | DR

Regnskov

Regnskov

Eksamensprojektet på HF - ppt video online download

Jord energiens kredsløb - ppt video online download

lorier | Gyldendal - Den Store Danske

Info om regnskoven | Wix.com

lorier | Gyldendal - Den Store Danske

Regnskov