Faglige Hus Kontakt

Det Faglige Hus – Home | Facebook

I dag har vi sagt velkommen til 7 nye kolleger i Det Faglige Hus. De nye kolleger kan se frem til spændende opgaver i IT og a-kassen. Fra venstre ser du Jane Jørgensen, Jacob Thuesen Christensen, Christian Bundsgaard Andersen, Mark Bødker, Susi Binderup …

Gipslofter

Det Faglige Hus » Danmarks billigste fagforening og a-kasse

Det faglige hus’ a-kasse er som sagt en a-kasse, der er åben for alle. A-kassen betjener konstant omkring 6.000 ledige og 1.000 efterlønsmodtagere. Herudover hjælpes der et antal andre medlemmer, som efterspørger andre ydelser. Hvis man bliver ledige, foregår den første kontakt til a-kassen hos det faglige hus gennem en visitation.

Det Faglige Hus | Arkitema Architects

Det Faglige Hus – laanekassen.dk

Det Faglige Hus er dog i kontakt med de politikere, der diskuterer emner, der er relevante for medlemmer af Det Faglige Hus. På den måde kan Det Faglige Hus sikre medlemmers arbejdsrettigheder. Desuden arbejder Det Faglige Hus imod, at social dumping kan finde sted på arbejdsmarkedet.

Det Faglige Hus

Det Faglige Hus – Bauer Media

Mette Jul, Kommunikationschef hos Det Faglige Hus, udtaler: “I Det Faglige Hus har vi samarbejdet med Bauer Media igennem alle de år, de har haft mediehus i Danmark. Som absolut førende inden for kommerciel radio opfylder Bauer Media vores behov for landsdækkende eksponering overfor målgruppen, som er lønmodtagere i alle aldre. Vi har stor tiltro […]

Det Faglige Hus | Reynaers Aluminium

Anmeldelse af Det Faglige Hus – Se beskrivelsen af Det

Der er en underafdeling i følgende byer: Kolding, Århus, Herning, Aalborg, Odense, Ringsted, København og Hillerød. Bor du derfor tæt på disse byer, så kan du nemt og hurtigt få personlig kontakt. Det Faglige Hus råder også over næsten 300 medarbejdere, og specialister er der mange af i Det Faglige Hus.

Det Faglige Hus | Arkitema Architects

Det Faglige Hus bygger boliger i Esbjerg for 500 millioner

Dec 21, 2015 · Det Faglige Hus har ud over Arbejdernes Boligforening allerede kontakt med andre mulige investorer. – Vores primære opgave er a-kasse, fagforening og forsikring, og når vi går ind i et projekt som dette, er det udelukkende for at investere medlemmernes penge på en fornuftig måde, siger formand for Det Faglige Hus, Johnny Nim til avisen.

Det Faglige Hus

DineRabatkoder.dk – Det Faglige Hus Rabatkode, Det Faglige

I Det Faglige Hus finder du fagforeningerne FK/TS, Fagforeningen Danmark, 2B – Bedst og Billigst, Foreningen Danske Selvstændige samt Danske Lønmodtageres A-kasse. Målet for Det Faglige Hus er at gøre det muligt for lønmodtagerne og selvstændige at få både en faglig og a-kassemæssig dækning uden, at det skal koste en formue.

Det Faglige Hus | Projekter | Grønne & Jessen, arkitekter m.a.a.

Det Faglige Hus – eeu.dk

Vores service er landsdækkende, uanset hvor du bor i landet kan du altid komme i kontakt med vores faglige medarbejdere. Er du i øjeblikket medlem af Dansk Metal, 3f, HK, FOA, Krifa eller Frie Funktionærer, så er der penge at spare ved at flytte dit medlemskab til Det Faglige Hus.

Grønne & Jessen, arkitekter m.a.a.

Nyt by-rum i sigte: Det Faglige Hus køber jobcenter

Esbjerg: Det Faglige Hus har købt den tidligere jobcenter-afdeling på Darumvej 49 til 51. Med overtagelsen af i alt 11 bygninger og en 15.000 kvm stor grund har Det Faglige Hus med med ét smæk løst både pladsproblemer og sikret sig et grundlag for endnu et ejendomsudviklingsprojekt i Østerbyen – et nyt byrum med boliger.

Det Faglige Hus‎

DetFagligeHus.dk er Danmarks billigste a-kasse + fagforening

Det Faglige Hus er i kraftig vækst, lønmodtager vælger det faglige hus og du kan trygt vælge dem også. I 2014 blev målet om 100.000 medlemmer nået og nu har virksomheden et nyt og ambitiøst mål der hedder Danmarks største fagforening med A-kasse inden for 10 år.

Det Faglige Hus | Læs mere om Det Faglige Hus hos A-kasse Danmark

Det Faglige Hus Reviews – Trustpilot

I am quite satisfied with Det Faglige Hus service. Every time you send an email or a request via the website the reply is quite fast and clear. The only but I would say is that is not the same person following your requests, so it is confusing because you do not know a contact person because every time you are answered by someone different.

Fagforening bag boligprojekt til stort trecifret millionbeløb

Det Faglige Hus | Landets billigste fagforening med a

Det Faglige Hus er med sine over 100.000 medlemmer og 400 medarbejdere et af landets største a-kasser og fagforeninger. Faktisk er populariteten så stor, at man efterhånden ikke kan tale om a-kasser og fagforeninger uden at komme ind på denne udbyder.

Det Faglige Hus - A-kasse | Danske A-kasser

Benjamin: Det Faglige Hus snød mig for 46.000 – Ekstra Bladet

 ·

Nov 08, 2013 · Men Det Faglige Hus’ løntjek var en ren joke, siger Benjamin Withen til Avisen.dk. Valgte en billig fagforening Den nu 31-årige Benjamin Withen kom tilbage i 2010 fra arbejdsløshed.

Forskere: Det Faglige Hus misbruger reglerne - Avisen.dk

Det Faglige Hus – A-kasse | Danske A-kasser

Det Faglige Hus – A-kasse optager lønmodtagere og selvstændige uanset faggruppe. Man kan optages som fuldtids- og deltidsmedlem. For at blive medlem af en a-kasse skal du opfylde nogle generelle betingelser. Her nævnes de to hovedkrav: Du skal være mellem 18 og 63 år; Du skal have ophold og bopæl i Danmark – medmindre du er grænsegænger

Her kan du se billeder fra nogle af vores tidligere projekter

Det Faglige Hus vil bygge domicil på op til 18.000 kvm i Esbjerg

Music4Free

Sted, hvor jeg bor: Det faglige hus alborg

Her kan du se billeder fra nogle af vores tidligere projekter

Det Faglige Hus fuldender trøjesponsorater | AC Horsens

Her kan du se billeder fra nogle af vores tidligere projekter

Fagforsikring.jpg

Her kan du se billeder fra nogle af vores tidligere projekter

Produktionsskolen opkøbt af Det Faglige Hus | GoEsbjerg.dk

Klagestorm over gule telefonsælgere - UgebrevetA4.dk

DET FAGLIGE HUS A-kasse » Læs om fordele ved Det Faglige Hus

Her kan du se billeder fra nogle af vores tidligere projekter

Her kan du se billeder fra nogle af vores tidligere projekter

Johnny Nim er landsformand for Det Faglige Hus