Gennemsnitsløn Sygeplejerske

STOR forskel i danskernes løn: Her er top og bund – Ekstra

 ·

Sep 05, 2017 · Derfor synes du, det er lidt ækelt med den ældre mand og den unge kvinde 216.124 kroner. Så stor forskel er der på top og bund i løn-Danmark. Det …

Teoretisk grundlag

[PDF]

Fakta om jordemødres løn i regionerne – Jordemoderforeningen

1 Fakta om jordemødres løn i regionerne Regional ansættelse Gennemsnitsløn for alle regionalt ansatte jordemødre (undtagen uddannelsesansvarlige jordemødre og ledere) pr. 1. september 2015. Grundløn/mindsteløn Tillæg

Sygeplejerske i forsvaret løn | Opførelse af huse fra en bar

Sygeplejerske løn og lønstatistik sundhed og behandling

Lønstatistik for Sygeplejerske. Medellønninger til dette job og andre inden Sundhed og Behandling, og andre nyttige statistikker.

Interaktiv grafik: Se hvem der tjener det samme som dig | Indland | DR

Gennemsnitsløn | CEPOS

Gennemsnitsløn Selvom de alle er længerevarende universitetsuddannelser, er der stor forskel på, hvor høj løn man kan forvente at få. CEPOS har på baggrund af Danmarks Statistiks registerdata udarbejdet en oversigt over den gennemsnitlige årsløn for 194 længerevarende uddannelser.

MEYERMOR

Faktatjek: Tjener en SOSU-hjælper under eller over 30.000

Faktatjek: Tjener en SOSU-hjælper under eller over 30.000? FOA siger, at en SOSU-hjælper tjener 24.600 kroner, og rettede en skarp kritik mod Liberal alliances Joachim B. Olsen for at skyde langt forbi.

Sygeplejerske i forsvaret løn | Opførelse af huse fra en bar

Løn og organisering – Bioanalytiker – Metropol

Gennemsnitsløn for en nyuddannet vil være højere end basislønnen. Bioanalytikere ansat i det private er ofte organiseret sammen med laboranterne i HK. dBio udgiver fagbladet dBio , hvor der er en række faglige artikler på dansk, der kan give et godt indtryk af de mange forskellige facetter af bioanalytikerprofessionen.

Interaktiv grafik: Se hvem der tjener det samme som dig | Indland | DR

Så mange danskere tjener mere end dig | Søndagsavisen

Sep 05, 2014 · Gennemsnitsindkomsten i Danmark er 282.361 kroner om året inklusive pension. Det viser en opgørelse, som den liberale tænketank Cepos har udarbejdet for Søndagsavisen blandt danskere på minimum 18 år.

Løn og organisering - Bioanalytiker - Metropol

Indkomster – Danmarks Statistik

Forskellen mellem mænds og kvinders indkomst er blevet mindre. Der er stadig ikke ligestilling mellem mænd og kvinder i Danmark, når det kommer til disponibel indkomst – indkomstgabet mellem de to køn var i 2015 på 17 pct. Der har dog været en bevægelse i …

Interaktiv grafik: Se hvem der tjener det samme som dig | Nyheder | DR

Operationssygeplejerske | UddannelsesGuiden

Sygeplejerske eller keramiker ”Jeg arbejdede på et psykiatrisk plejehjem i gymnasiet, og jeg tror det var dér, jeg fik interesse for sygeplejefaget,” siger Anne. Dengang ville hun både være keramiker og sygeplejerske, og kunne ikke beslutte sig. Til gengæld ringer vi til vores patienter næste dag for at høre, hvordan de har det.

Tjener du mindst eller mest blandt danskerne

Det viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik, som den liberale tænketank Cepos har bearbejdet og rangeret. Tallene er fra 2015 og indholder både løn, pensionsindbetalinger, aktieindkomst, overførselsindkomst og renteindtægter for 4,5 mio. danskere over 18 år.

Top 20: Disse KU-uddannelser giver dig den højeste løn

1. april er der deadline for ansøgninger til kandidatuddannelserne på Københavns Universitet. Nu siger vi absolut ikke, at danske uni-studerende kun vælger uddannelser efter, hvor mange penge de kan tjene – men hvilke KU-uddannelser fører egentlig til de højeste lønninger?. Vi har hentet lønstatistik fra Uddannelses- og Forskningministeriets hjemmeside uddannelseszoom.dk.

Løn | læger.dk

Alle lokale lønaftaler i regionerne, der er blevet sendt til sekretariatet, finder du på Min side – se øverst til højre her på siden. Har du brug for en aftale i staten eller i almen praksis, er du velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig.

Se listen: Her er uddannelserne, som giver millionløn

Top 10-uddannelserne ligger alle med en gennemsnitsløn omkring 1 mio. kr. – her under bl.a. læge og jura. Cand.polit., MBA-uddannelser samt mejeribrugsvidenskab er faktisk placeret lige efter forsikringsvidenskab med årslønninger på ca. 1,1-1,2 mio. kr.

Hvad tjener en advokat? | Ageras

Som formilder til den juridiske verden bliver vi hos Ageras ofte kontaktet af unge mennesker, der har interesse i det juridiske erhverv, og som går og drømmer om at gøre dette til deres levevej. Derfor bringer vi denne artikel, der belyser, hvor meget man kan tjene som hhv. advokatfuldmægtig og advokat.