Grønnevang Skole Forældreintra

Loginside – ForældreIntra

Glemt kodeord eller ny bruger Kontakt din skole, hvis du har problemer med at logge ind. UNI-Login til forældre Hvis du ikke har fået udleveret eller har glemt dit brugernavn og din adgangskode skal du blot vælge knappen UNI-Login på forsiden.

Grønnevang Skole - Forside

Nyboder skole – Forside

På Nyboder skole går der 530 søde, dygtige og interesserede børn, der har forældre, som støtter positivt op om skolens arbejde med børnenes læring og trivsel.. Vi tror på, at læring og trivsel følges ad og er hinandens forudsætninger. Uden trivsel ingen læring og uden læring – ingen trivsel.

Loginside – ForældreIntra

Hent itslearnings app til ForældreIntra i App Store eller Google Play Ikke forælder? Skift Kontakt din skole, hvis du har problemer med at logge ind. Brugernavn og kode (1. gang) oplyses på skolen. [email protected] eller 97 12 36 77. Luk

Byens Skole – Loginside – ForældreIntra

Efter første indlogning i ForældreIntra skal du vælge en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn. Byens Skole Mobilintra Byens Skole Webside

Grønnevang Skole: Jespervej, Nødebo og Østervang

Grønnevang Skole: Jespervej, Nødebo og Østervang’s cover photo ‘s cover photo Til køreprøven skal eleverne cykle en forudbestemt rute på 3-4 kilometer, hvor der 4-6 steder på ruten står kontrollanter og noterer, hvis eleverne begår fejl.

Loginside – ForældreIntra

Kontakt din skole, hvis du har problemer med at logge ind. Skolen giver dig både mulighed for at bruge dit gamle login eller UNI-Login til forældre Det gamle login Hvis der skulle opstå problemer med at logge på forældreintra, kan jeg kontaktes på [email protected]. Husk at skrive, hvem I er forældre til.

Lektiehjaelp, Gronnevang Skole – skoleborn.dk

Det nyeste magasin er forbeholdt forældre på Skole og Forældres medlemsskoler og kan findes på deres Forældreintra. Du er velkommen til at citere og bringe uddrag fra artikler, så længe Skole og Forældres magasin, Skolebørn, tydeligt angives som kilde. Artiklerne er ikke nødvendigvis udtryk for Skole og Forældres holdning.

Velkommen til Grønnemose skole – Forside

Hej alle forældre på Grønnemose skole. Det er vigtigt at I sørger for at lave jeres adgangslogin om til et UNILOGIN. Herunder er der en hjælp til hvordan I gør.

Vadgård Skole – Forside

I næste uge er der omlagt uge på Vadgård Skole – vi holder også lidt omlagt uge i kantinen og serverer lidt at det vi ikke altid når i hverdagen Jes – vore teknisk/service medarbejder – har i lang tid drømt om at få grillede hotdogs! Så på onsdag tænder Jes op i grillen og …

Harløse Skole – Forside

Nordhøjvej 1 a, 3400 Hillerød; 72327600 [email protected] Harløse Skole . Specialskole for normaltbegavede elever

VisitVestjylland (@visitvestjylland.dk) • Instagram photos

1,736 Followers, 168 Following, 254 Posts – See Instagram photos and videos from VisitVestjylland (@visitvestjylland.dk)

Guldbergskole – Forside

ForældreIntra fra 22 oktober 2018 Forældre i København får UNI-login til ForældreIntra. UNI-login er Undervisningsministeriets login-løsning og med mere end 1 million brugere, er UNI-login en kendt og afprøvet løsning. Bruger du allerede UNI-login, skal du til også at bruge det til ForældreIntra.

gronnevangskole.dk at WI. Grønnevang Skole – Forside

gronnevangskole.dk information at Website Informer. Grønnevang Skole – Forside. Keywords: undervisning, skole, Skoleport, grønnevang skole, fredensborg skole elevintra

Nivåskole – Forside

Nivå Skole SYD. Indskolingen 0.-5. klasse. Niverødvej 38, 2990 Nivå. Tlf. 7256 5670 [email protected]