Hornslet Svømmehal Åbningstider

Åbningstider i svømmehallen – Herning Bad

Den nye svømmehal, som blev en af byens mest spændende bygninger rummede konkurrencebassin, springbassin og undervisningsbassin og desuden et stort friluftsbassin. Det blev taget i brug allerede i slutningen af november 1970, men den officielle indvielse fandt først sted den 12. juni 1971, da de udendørs anlæg var færdige.

Åbningstider | idraet

Åbningstider; Åbningstider. Her finder du åbningstiderne i svømmehallerne. Bemærk, indgangen lukker en time før de anførte åbningstider nedenfor. For begge svømmehaller gælder, at indgangene lukker 1 time før de anførte tidspunkter og der er opkald fra bassinerne 15 min. før lukketid.

Værløse Svømmehal, familiebadeland og Wellness i Værløse

Hold dit barns fødselsdag i Værløse Svømmehal og få en dag fuld af sjov I svømmehallen lægger vi gerne hus til din børnefødselsdag. Vi dækker bordet og pynter med flag. Der serveres et traditionelt fødselsdagstraktement

Madkompagniet | Café – Gourment – Delikatesse – Take Away

BEMÆRK! Nu åbent 1 TIME LÆNGERE mandag, tirsdag og onsdag (fra 29. april) Vi gør det vi er gode til – vi laver dejlig uhøjtidelig mad af gode råvarer. Altid med fokus på den gode smag og det visuelle indtryk.

Det sker i Hornslet 8543, Hornslet (2019) – govserv.org

I Hornslet by findes bl.a. en kommuneskole, Hornslet Skole, Hornslet Station, en svømmehal, biograf, bibliotek, sportsfaciliteter og Hornslet Kirke. Hornslet var den største by i Rosenholm Kommune. I forbindelse med kommunalreformen i 2007 blev kommunen lagt sammen med bl.a. nabokommunen Rønde til Syddjurs Kommune.

Hornslet Svømmehal – Pool in Hornslet – foursquare.com

4 visitors have checked in at Hornslet Svømmehal. By creating an account you are able to follow friends and experts you trust and see the places they’ve recommended.

Auning Badet | Visitdjursland

Auning svømme & helsecenter. Auningbadet er en hyggelig og overskuelig svømmehal. Auningbadet har det hele: svømme-legebassin, varmtvandsbassin, babybassin, sauna, hyggelig solterrasse og lille cafe.

Børnehuset Ågården

 ·

Ågårdvej 3, 8543 Hornslet, Tlf.: 86994789 Velkommen til Børnehuset Ågården Ågården er et stort, dejligt og rummeligt børnehus fra december 2003 med plads til ca. 100 børn.

Fløng svømmehal – taastrupsv.dk

Vi søger vikarer til Fløng svømmehal. Har du ikke livredderprøven i forvejen, kan du tage den hos os. Ring til os på 43 35 27 55 for at høre nærmere, eller skriv …

Svømmehal – uv-sport.dk

Svømmehal. Adresse. Post_nr. By. A/A Frederiksberg Bade- og Svømmeanstalt. Helgesvej 29. 2000. Frederiksberg. Albertslund Svømme- og Motionscenter. Nyvej 9

Vandland – Djurs Sommerland

Spring i det store Vandland i Djurs Sommerland med kæmpe vandlegeplads og over 1 km vandrutschebaner. Få vandplaskeri i verdensklasse. Inkl. i entreen

ALDI – Find butikker og åbningstider

Find din nærmeste ALDI butik, se åbningstider, rutevejledning og i hvilke butikker, du finder bake-off.

Svømmehal – Hammel Idrætscenter

Hammel Idrætscenter er et af Danmarks største samlede idrætsfaciliteter. Vi har svømmehal, fire idrætshaller, motionscenter og et velfungerende cafeteria.

Asnæs Svømmehal – svomning.dk

Center for Sergent- og Maritim Uddannelse. Center Thyregod. Damsøbadet