Indiske Kvinder

De indiske kvinder har fået nok – Kristeligt Dagblad

Menstruerende kvinder anses ofte for urene inden for hinduismen. Men i september ophævede den indiske højesteret dette forbud med henvisning til det forfatningsmæssige princip om ligestilling mellem mænd og kvinder, der ifølge højesteret også bør gælde retten til at praktisere religion.

Indiske kvinder syr sig til selvtillid | CSR.dk

Indiske kvinders kamp om anerkendelse – Baggrund

De indiske kvinder er berørt af en handling, som med voldsomhed minder dem om den uacceptable sociale situation de befinder sig i. Og det i et samfund, der konstitutionelt set er indrettet som et demokrati, men som langt fra garanterer sine medlemmer de basale frihedsrettigheder og den deraf følgende anerkendelse som individer de ifølge forfatningen er berettiget til.

Indien kulturrejse og badeferie på Andamanerne

Kvinder gør op med traditionerne | Information

Sjaler og nipsgenstande, som efter hyggelig forhandling koster håndører. Cigaretter, smykker og traditionelle, farvestrålende indiske klædedragter. Det er mændene, der sælger det hele. De eneste kvinder, vi støder på, mens vi slentrer ned ad gaden Main Bazar, er tiggerne med sympatislugerne på armen: Babyerne.

Billeder Taj Mahal - Billeder fra Taj Mahal

Derfor er voldtægter så udbredt i Indien – ALT.dk

Indiske kvinder vil have våben Den brutale gruppevoldtægt af en 23-årig kvinde i Delhi i december sidste år og den efterfølgende fokus på voldtægter i Indien har ikke bare fået lovgivningsmæssige konsekvenser i …

Indiske kvinder angrebet på vej mod besøg i tempel - TV 2

Indian Clothing For Women, Indian Wedding Clothes – YouTube

Click to view1:00

Feb 03, 2011 · Se fantastiske design tendenser indiske tøj til kvinder i denne video af Kaneesha.com. De har en bred samling af indisk bryllup tøj, indiske designer tøj, Kvinder etnisk tøj, indiske mode tøj

Author: fashion645

Derfor bliver indiske kvinder gruppevoldtaget - MX.dk

Online dating i Indien | Date mænd og kvinder i Indien | Badoo

Badoo er stedet at være, uanset om du er fra Indien eller blot er på besøg. Her kan du chatte, have det sjovt, flirte, måske endda date. Med mere end 100.000 mennesker, der melder sig til på Badoo hver dag, er der altid masser af nye indiske fyre og piger at have det sjovt med.

Indisk 16-årig pige voldtaget og brændt ihjel - Asien - International

Najpiękniejsze Hinduski – YouTube

Aug 15, 2014 · Najpiękniejsze Hinduski المرأة الهندية الجميلة Smukke indiske kvinder Krásné indické ženy Lijepe indijske žene

Faglige rettigheder giver indiske kvinder selvtillid | Ulandssekretariatet

Pletten i panden er en slags læbestift – Religion.dk

Den plet, indiske kvinder har på panden, er ikke et kastemærke, som mange i Danmark tror. Den hedder “bottu”, “kumkuma”, “tilak” eller noget helt fjerde eller femte – afhængig af sprog, fortæller hindu Dhamu Chodavarapu. Læs mere om pletten her.

Livmoder til leje - Kristeligt Dagblad

To indiske kvinder besøger helligt tempel og udløser kaos

 ·

To indiske kvinder besøger helligt tempel og udløser kaos Med hjælp fra politiet og aktivister fik to kvinder onsdag adgang til et helligt hinduistisk tempel i Indien. Internationalt 2. jan. 2019 kl. 14.45. Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst. Giv artiklen som gave.

FeminIndia: Hvorfor har nogle indiske kvinder en rød plet i panden?

Kantha tæpper, kantha quilts, indiske saritæpper

Indiske kvinder bytter deres gamle sarier væk på markeder, og benytter dem således som betalingsmiddel for fx nye potter og pander. De handlende bringer dem derefter til markeder for brugte sarier, hvor de bliver opkøbt af små virksomheder, der skaber ny anvendelse for de smukke tekstiler.

Voldtægt valgtema i gigantisk indisk delstat - Avisen.dk

Kvinder & Børn | Brudstykker af det moderne Indien

22. marts 2016 8. april 2016 Peter J Kvinder & børn, Udvikling Inden for den seneste måned har en række indiske landsbyer indført forbud mod mobiltelefoner for deres unge, ugifte kvinder. Landsbyrådet mener, at telefonerne er samfundsundergravende og fører til frie tanker og forbudte venskaber.

Indisk landsby forbyder mobiltelefoner for ugifte kvinder - TV 2

Jeg formidler det moderne Indien | Brudstykker af det

Velkommen til Indien.DK, hvor du kan få viden om Indien.Her kan du finde: Alt om min bog Brudstykker af det moderne Indien (Forlaget Univers 2017), herunder, anmeldelser, uddrag fra alle kapitler, og en detaljeret kildehenvisning, der kan bruges som nøgle til undervisning.; Cirka 50 blogs om aktuelle indiske forhold (skrevet 2015-2017). Jeg har desværre ikke længere tid til at skrive blogs.

Faglige rettigheder giver indiske kvinder selvtillid | Ulandssekretariatet

Hinduisme: Hvilket tøj bærer kvinderne? – Religion.dk

Den er farverig, flot dekoreret, og så er den på nogle kvinder hvid om mandagen for at markere guden Shivas dag, mens den er rød om tirsdagen og blå om ondsagen. Den indiske sari er et farverigt og levende stykke kulturhistorie.

Dansk kvinde gruppevoldtaget i timevis: Så 'barbariske og umenneskelige' var gerningsmændene

Sari (dragt) – Wikipedia, den frie encyklopædi

En sari er en indisk dragt, der bæres af kvinder. Dragten består af et 5,5 meter langt firkantet stykke tøj uden sømme, der vikles rundt om kroppen. Endestykket, der hænger frit ned fra kroppen, har som regel en bort i en afvigende farve og med rig ornamentering.

indiske armbånd – kirstenskaarup.dk

Indien sikkerhed - Få vigtig viden om Indien sikkerhed

Pushkar, Indien - NOVEMBER 21: Smukke unge indiske kvinder forbereder sig til perfomance på den ...

Pushkar, Indien - NOVEMBER 21: smukke indiske kvinder i traditionelle Rajasthani tøj forbereder ...

Kvindelige astronauter og pedicure | Global change

Vi elskede de farvede i Zoologisk Have | Videnskab.dk

De flotte indiske kvinder | Jorden rundt | Off Exploring

Vi elskede de farvede i Zoologisk Have | Videnskab.dk

Ugens tre vigtige afgrøder | Globalnyt

Varulvedreng tigger om kur – Ekstra Bladet

Uønskede indiske piger får nye navne - Udland | www.bt.dk

Verdens smukkeste øjne – Ekstra Bladet

Inde. Nouvelles manifestations après le viol collectif d'une étudiante

Uppada with Kalamkari Applique | Wardrobe For Women | Pinterest

Stolte indiske kvinder dyrker tantra - Religion.dk