Iværksætterkursus Aalborg

Aalborg Handelsskole | Uddannelser og kurser

På Aalborg Handelsskole finder du uddannelser, der giver adgang til lange videregående uddannelser og til en spændende karriere i erhvervslivet. Kombinationen af et tæt samarbejde med erhvervslivet, en international vinkel og løbende udvikling af vores tilbud gør os til ét af regionens foretrukne uddannelsessteder.

- Iværksætterkursus overbeviste mig om, at min idé er bæredygtig | Nordjyske.dk

Forside | HF&VUC NORD

Hos HF&VUC NORD tilbyder vi forskellige former for undervisning i vores afdelinger i Nordjylland. Herunder bl.a. Aalborg, Frederikshavn, Hjørring.

- Iværksætterkursus overbeviste mig om, at min idé er bæredygtig | Nordjyske.dk

Aalborg Kulturskole | Nordkraft Aalborg

Aalborg Kulturskole tilbyder undervisning i Musik, Billedkunst, Drama og Ballet og har pt. 5.300 elever samt en venteliste på ca. 1000 børn og unge, der venter på at der også bliver plads til dem.

BEDREBusiness for erhvervslivet i Aalborg Kommune

Iværksætterkursus Trin 1 Aalborg (7 aftener) | Amino

Trin 1 iværksætterkursus er tilrettelagt til dig, der er nystartet eller overvejer at blive selvstændig. Vi har sammensat et forløb, som giver dig et overblik over, hvad det …

Frisør udsat for hackerangreb | Nordjyske.dk

Center for Karriere og Uddannelse – Aalborg Handelsskole

Vi tilbyder kompetencegivende og skræddersyede kurser, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Kontakt os gerne for at høre mere. I Center for Karriere- og Uddannelse på Aalborg Handelsskole tilbyder vi kompetencegivende og skræddersyede kurser. Vi har spændende kurser målrettet både privatpersoner, virksomheder, institutioner og offentlige myndigheder.

BEDREBusiness for erhvervslivet i Aalborg Kommune

BusinessAalborg, Aalborg Kommune

Startup Café Aalborg. Jura for Startups. Lige så spændende og motiverende som det kan være at starte sin egen virksomhed, lige så forvirrende kan det være at få alt det juridiske på plads.

- Det er bedst at producere lokalt | Nordjyske.dk

Iværksætterkursus – Gratis kursus til iværksættere og

Vores kursustilbud er opdelt i tre niveauer: – obligatorisk introduktion til iværksætteri og til Erhvervshusets ydelser – Iværksætterkurser, herunder HIP Workshops – Særarrangementer, målrettet særlige grupper. Du kan vælge kurser på tværs af niveauer og sammensætte et …

Nyt arkitektkontor | Nordjyske.dk

Iværksætteruddannelsen | UddannelsesGuiden

Uddannelsen kan udbydes på Aalborg Handelsskole. Eksamen. Hvert fagområde afsluttes med en skriftlig prøve eller en mundtlig prøve. Trin 4. Når du har taget iværksætteruddannelsen, kan du evt. tage trin 4, som har fokus på bl.a. det professionelle netværk.

Kvinder styrer virksomhedsstart | Nordjyske.dk

IVÆKST kurser | IVÆKST

Vi anvender sprøde cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Hvis du fortsætter, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra IVÆKST siden.

Inspirationsworkshop | Infolink Kurser

Kalender | Kommunikation og Sprog

Apr 11, 2019 · Tilbud fra a-kassen. A-kassen AJKS tilbyder kurser og workshops til dig, der er ledig og medlem af AJKS. Besøg AJKS’ kalender nu

LT Automation få initiativ- og iværksætterprisen 2014 - LT Automation

Huset i Aalborg – Croquis tegning.dk

Huset Aalborg Der har tegning hver tirsdag i Huset Aalborg, Hasserisgade 10, 9000 Aalborg. Der er ingen tilmelding – man kommer bare, når man har tid og lyst – det koster kr. 30 pr. gang at deltage – 10 turs kort kr. 200 og man skal selv medbringe materialer.

Skills 17

Iværksætter Kursus – Trin 1 Aalborg – Amino.dk

Sad lige og læste Nørresundby Avis for idag og faldt over en reklame for et iværksætter kursus i Aalborg, her er hvad der stod: For nystartere og dig, som overvejer at start af egen virksomhed Et effiktivt forløb, hvor erhvervsfolk med praktiske eksempler

PROFIL / OM OS

Start af virksomhed – iværksætteri – Frederikshavn Kommune

En grundig og gennemtænkt opstart øger din virksomheds chancer for succes betydeligt. I Erhvervshus Nord kan du få professionel rådgivning omkring opstart af egen virksomhed.

PROFIL / OM OS

Iværksætteri | Erhvervsindsigt.dk

Iværksætterkursus. By: Aalborg Dato: 24. november – 12. januar Tidspunkt: 18.00 – 22.00 Koordinator: Per Topp. Hvis du ønsker at etablere din egen virksomhed, er dette kursus det helt rigtige for dig. Du har her mulighed for at afprøve din idé og får desuden viden samt sparring fra andre professionelle erhvervsdrivende.