Julefrokost Med Overnatning

Julefrokost med overnatning hvor du kan vælge mellem flere

Indbyd gæsterne til julefrokost i smukke omgivelser Vi tager os godt af dine julefrokost gæster, borddækning, lækker mad og overnatning. Er tiden ved at nærme sig dagene hvor vi mødes med kollegaer og familie i festligt lag, med god mad, musik, og snaps, så er det nok ved at være jul.

Julefrokost København | Julefrokost med Overnatning

Julefrokost med underholdning | Show, middag & natklub

JULEFROKOST MED OVERNATNING. Kommer I langvejs fra – fortvivl ej. Vi samarbejder med en lang række skønne hoteller i København, som alle har en central placering, så du nemt kan komme hjem efter julefrokosten. Der er derfor ingen grund til at bekymre dig om, hvordan du og dine gæster kommer hjem fra årets julefrokost i København.

Julefrokost København | Julefrokost med Overnatning

Julefrokost med musik og dans. ⌂ Hotel Hovborg Kro

Julefrokost med musik og dans – kl. 19.00-01.10. Julebuffet – der bliver fyldt op hele tiden. Musikken spiller op til dans kl. 22:45. Mulighed for overnatning.

Jule weekendophold ved Limfjorden | Tambohus

Julefrokost – firmajulefrokost – juleweekend med

Julefrokost. Hold en festlig julefrokost med dejlig mad og den skønneste udsigt over Lillebælt. Vi tilbyder julebuffeter til selskaber og firmaer på mellem 30 og 130 personer, og hvis du lægger vægt på dejlig mad, fantastisk stemning og serviceminded personale, så er du havnet det helt rigtige sted!

Julefrokost - DGI Huset Herning

Firmajulefrokost på øvrige Sjælland 2019 med Grunk Event

Vi glæder os til at feste med Jer, til Danmarks smukkeste julefrokoster på Sjælland. Vi gør jeres julefrokost til et eventyr. Ingen opgave er for stor eller lille til GRUNK EVENT – vi går til enhver opgave med lige stor entusiasme og festglæde. Vi har arrangeret julefrokoster for nogle af de største virksomheder i Danmark.

Julefrokost 2018 til søs med overnatning og spa - Stena Line

Julefrokost 2018. Book din firmajulefrokost på Montra

Undgå kørsel efter et julefrokost event med en overnatning i vores skønne værelser. Se tilbud på hotelophold. De enkelte hoteller tilbyder hver især unikke tilbud på julefrokost arrangementer til dit firma. Vælg eksempelvis julefrokoster med all inclusive, hvor du får kombinationen af restaurant stemning, traditionel julefrokost med

Julefrokost København | Julefrokost med Overnatning

Julefrokoster i Kolding og omegn – 2019

Julefrokost muligheder i Kolding med overnatning. Du kan også med fordel vælge at holde din julefrokost i en kro. Der kan du ofte leje dit eget lokale og nyde den gode service og den gode mad. Desuden vil der ofte være muligheder for overnatning. Julefrokost muligheder i Kolding med overnatning er en rigtig god idé.

Alle dagens deals fra SPOTdeal og mange andre - Bownty - Bownty

Julefrokost på østerbro | Firmajulefrokoster.dk

Julefrokost på østerbro i smukke rammer centralt på Østerbro. All inclusive julefrokost med stor julebuffet, fri bar, live band, party dj og meget mere.

Julefrokost

Julefrokoster: Skatte- og momsregler – BDO

Nov 18, 2015 · En arbejdsgiverbetalt julefrokost kan sammensættes på mange måder. Nogle steder indskrænker man det til en forlænget frokostpause, hvor der serveres smørrebrød fra den lokale slagter samt en øl og måske en snaps. Andre steder varer en julefrokost mere end et halvt døgn og afsluttes med overnatning på hotel.

Julefrokost København 2017 | Julefrokost med Overnatning

Danmarks største julefrokost-program – Grunk Event

Vi har afholdt vores julefrokost 3 gange med GRUNK EVENT på d’Angleterre, med kæmpestor succes. Vores medarbejdere værdsætter denne aften meget højt, specielt på grund af den fantastiske mad. Det er super dejligt at komme til en buffet, hvor det meste er hjemmelavet og alt er utrolig velsmagende – og så er der aldrig kø ved bordene.

Skatteyderne betaler: Julefrokost med overnatning på luksuskro - sn.dk - Forsiden - Midt ...

Julefrokost, fest og farver på Rold StorKro

Vi sætter en ære i at give dig en mindeværdig julefrokost med mad, fri bar, musik, dans, fest, natmad og overnatning. Vores populære julebuffet er et overflødighedshorn af velsmagende retter, hvor du finder både klassiske favoritter og friske nyheder.

Julefrokost København | Julefrokost med Overnatning

Julefrokost nær København inkl. julebuffet, musik og dans

Forrygende julefrokost i nogle af Storkøbenhavns smukkeste lokaler inkl. musik, dans og underholdning. Se mere her! Glostrup Park Hotel danne rammerne for jeres fantastiske aften, så honorerer vi med særdeles favorable priser på overnatning i forbindelse med julefesten. Og stor lækker morgenbuffet er selvfølgelig med i prisen. Skynd

Julefrokost med musik og dans på Hotel Falken

Firmajulefrokost og julebuffet – Hotel Svendborg

Julefrokost den 14. december 2019 *Udsolgt Vi tilbyder flere forskellige julepakker både med og uden overnatning på hotellet, samt mulighed for fri bar og natmad. Bestilling af julefrokost 2019. Vores julefrokost arrangement kan bestilles ved vores restaurantchef, Jan Milton, eller på mailen [email protected]

Julefrokost København | Julefrokost med Overnatning

Julefest & Julefrokost ved Stevns Klint, Rødvig Kro

Julefrokost på Rødvig Kro & Badehotel. Vi har stor erfaring og ekspertise i afholdelse af alle livets store fester og de fester, der hører vores højtider til. Vores årlige julefrokost var en hyggelig aften med masser af gang i dansegulvet. Vi vender tilbage med nye datoer i løbet af 2019.

Overnatning ved Limfjorden i Thy og Vesterhavet i Vest

Julefrokost København | Julefrokost med Overnatning

Julefrokost København | Julefrokost med Overnatning

Julefrokost med venner og familie

Julefrokost

julecruise

Weekendophold med musik og dans i jylland ved Limfjorden

Julefrokost

Julefrokost 2018 til søs med overnatning og spa - Stena Line

Tambohus Kro ved Thy og Limfjorden i Nord- og Vestjylland

Julefrokost 2017. Bestil firmajulefrokost med overnatning v/Århus her

Julefrokost ud af huset - Tambohus Kro

Julefrokost med Lars Hjortshøj - Messecenter Vesthimmerland

Julefrokost med Bamse Jam på Hotel Årslev Kro

Julefrokost med Drama Queen på Hotel Vissenbjerg Storkro