Klippekort Movia

Ubrugte klippekort: Hvorfor betaler Movia for dyre

 ·

Jul 18, 2015 · Movia betaler 76 kroner, hver gang selskabet modtager ubrugte klippekort anbefalet. Rejsekortet har som bekendt nu helt erstattet klippekortene i Movias område, og klippekortene gælder ikke længere. Men for dem, der endnu har ubrugte klip på kortet, tilbyder Movia …

Brug af klippekort forlænges et halvt år - STANDBY.dk

Movia knokler for at refundere klippekort | TV 2 Lorry

Sep 25, 2015 · Movia modtager i øjeblikket omkring 375 breve om dagen. Da der var mest travlt, modtog trafikselskabet 1.800 breve om dagen. Når det ikke er muligt at få refunderet klippekort der, hvor man har købt dem, skyldes det hensynet til salgsstedernes sikkerhed, oplyser Movia.

Endnu et år med klippekort - STANDBY.dk

Movia: Vi får bunker af klippekort | TV 2 Lorry

Aug 12, 2015 · Movia ved ikke, hvor mange der vil bede om at få penge refunderet for deres ubrugte klippekort, men centerchefen oplyser, at man regner med at skulle tilbagebetale i omegnen af 10 mio. kr. Af de 10 mio. kr. forventer Movia at bruge 1,2 mio. kr. på tilbagebetaling af porto.

Gammeldags klippekort af pap overlever et år mere | Ingeniøren

Sidste chance for at få pengene tilbage for dine gamle

Movia Frist for refundering af papklippekort er 8. februar 2018. BAT- din bus på Bornholm Man kan fortsat købe papirbilletter og klippekort i busserne. På torsdag er der deadline for at få penge tilbage for sine henlagte zoneklippekort hos Movia, som står for omkring halvdelen af den samlede bustrafik i Danmark.

Meget stor interesse for at få refunderet klippekort

Hovedstadens klippekort – farvel efter 36 år – YouTube

Click to view5:06

Jun 08, 2015 · Fra Roskilde tager vi ind til hovedstaden, som kræver 8 zoner (2 klip med det brune klippekort), og undervejs fortæller jeg lidt.

Author: Kennys train movies

33.000 borgere bombarderer busselskab med ubrugte klippekort | Indland | DR

Movia får kindhest efter sag om klippekort | TV ØST

Dec 14, 2011 · Busklippekort er ikke, hvad de har været i Vestsjælland. Fra den 1. oktober 2011 kunne Movias kunder i Vestsjælland ikke længere benytte ubrugte klippekort til trafikselskabets busser, fordi det nye rejsekort skulle erstatte klippekortene. Samtidig ville det kun være muligt for forbrugere at få refunderet ubrugte klip til købsprisen, uafhængigt af om det nye påkrævede

Klippekort-helvede: Sådan får du dine penge igen – Ekstra Bladet

[PDF]

Priser med bus, tog og metro – mat.dtu.dk

Movia Kundecenter 36 13 14 15 www.rejsePlanen.dk Gyldig fra den 18. januar 2011 køb billet På mobilen Du kan nemt og hurtigt købe din billet på mobilen. Få information om mobilbillet på 1415.dk eller om SMS-billet ved at sende info til 1415 børn To børn fra 0 …

Ubrugte klippekort: Hvorfor betaler Movia for dyre anbefalede breve? - politiken.dk

Klippekort – Wikipedia, den frie encyklopædi

Billetter og klippekort i hovedstadsområdet udstedes og administreres af Movia (tidligere HUR Trafik). Der har gennem tiden været flere sager om forfalskning af denne type klippekort, og der er visse steder særdeles komplicerede tryk og koder på, der skal afsløre forfalskninger.

Overraskende mange vil have penge tilbage for klippekort - Trafik & vejr - Indland

Klippekort kan stadig købes et år endnu | Indland | DR

Klippekort kan stadig købes et år endnu i hovedstaden frem til juli 2014. Det erfarer DR Nyheder.Desuden kan man bruge klippekort frem til 2015, fordi hele udfasningen skubbes et år.Det sker efter, at der onsdag har været et møde mellem trafikselskaberne Movia, DSB og Metroselskabet.

Så svært er det at få klippekort refunderet - MX.dk

Kundeservice | rejsekort.dk

Med et rejsekort personligt eller et rejsekort flex får du adgang til selvbetjeningen her på rejsekort.dk. Du opretter din konto på selvbetjeningen ved at klikke på linket i den mail, du modtager fra [email protected] inden for 30 dage.

Sidste chance for at få pengene tilbage for dine gamle klippekort | Indland | DR

Københavns Metro – m.dk

Alt om Københavns Metro. Linjekort, priser, billetoplysninger, Lufthavnen tur/retur mv. All about the Copenhagen Metro – timetable, tickets, lines – and how to get to and from Copenhagen Airport.

Så svært er det at få klippekort refunderet - Avisen.dk

[PDF]

BILLETTER TIL TURISTER I HOVEDSTADSOMRÅDET Læs mere …

I HOVEDSTADSOMRÅDET Læs mere på klippekort.dk April 2015. Copenhagen Card Ticket which combines transport and access to a number of tourist attractions. Ticket is available for both adults and children, valid for 24, 48, 72 or 120 hours in all zones in the greater Copenhagen area. The ticket is sold at the Copenhagen

Klippekort-farvel koster 700.000 skattekroner i porto - MX.dk

Hvor længe gælder gamle klippekort til HUR? – Google Groups

Jan 09, 2008 · Jeg har været inde på www.hur.dk, der nu hedder www.movia.dk, dels for at forsøge at finde ud af hvad et 2-zoners klippekort i københavnsområdet vil koste fra og med den 20. januar hvor priserne stiger, og dels for at finde ud af hvor længe man stadig kan bruge de gamle klippekort. Men det er slet ikke lykkedes for mig. Siden er meget

Så svært er det at få klippekort refunderet - MX.dk

Transport tickets and prices in Copenhagen | VisitCopenhagen

All you need to know about where to purchase tickets for public transportation in Copenhagen, types of tickets, prices and discounts.

Så svært er det at få klippekort refunderet - MX.dk

Topdanmark indsamler klippekort - Børnehjælpsdagen

Så svært er det at få klippekort refunderet - MX.dk

Støt anbragte børn og udsatte unge - Børnehjælpsdagen

Så svært er det at få klippekort refunderet - MX.dk

Klippekort-helvede: Sådan får du dine penge igen – Ekstra Bladet

Klippekort-helvede: Sådan får du dine penge igen – Ekstra Bladet

Klippekort kan stadig købes et år endnu | Indland | DR

Movia - Ubrugte klippekort for 867.087 kr. til Børnehjælpsdagen

Getting around Copenhagen | rocktreesky

DSB: Klippekort til rejser i Hovedstadsområdet for voksne

dsb klippekort

The World's newest photos of dsb and movia - Flickr Hive Mind

Klippekort-farvel koster 700.000 skattekroner i porto - MX.dk

Movia - Sidste chance for at få pengene retur for ubrugte papklippekort til hovedstadsområdet