Lejebolig Østerbro Nybyggeri

Teglværkskajen – Attraktive lejeboliger på Teglholmen

Attraktive lejeboliger på Teglværkskajen i København SV. Åbent hus hver uge – Få svar på dine spørgsmål og oplev boligerne på gen hånd. Tilmeld dig her.

Strandboulevarden - Lejligheder til leje på 104 kvm. Sagsnummer: 1475552

10.000 lejeboliger → Find din lejebolig hos BoligPortal.

Find din lejebolig på BoligPortal.dk. Søg blandt mere end 10.000 ledige lejeboliger. Nemt og overskueligt Godkendte lejeboligannoncer Sikker boligsøgning 10.000 lejeboliger → Find din lejebolig …

Strandboulevarden - Lejligheder til leje på 104 kvm. Sagsnummer: 1475552

Lejeboliger i Aalborg – Havnehusene

 ·

Nov 02, 2018 · Nye lyse 1 til 4 værelses nye lejeboliger. Havnehusene ligger ud til Stjernepladsen på Østre Havn en af Aalborgs nye spirende bydele. Her får du adgang til Havnehusenes. Kom til åbent hus på søndag eller kontakt os på 98 18 88 00

Strandboulevarden - Lejligheder til leje på 104 kvm. Sagsnummer: 1475552

Nye lejeboliger med suveræn beliggenhed i Hillerød

 ·

Hver bolig har også sit eget private uderum i form af solrige altaner eller terrasser i stueetagen – og på de øverste etage finder du penthouselejlighederne, hvor du kan nyde din egen tagterrasse.

Strandboulevarden - Lejligheder til leje på 104 kvm. Sagsnummer: 1475552

Lejebolig København: alle ledige lejligheder & huse til leje

Lejebolig: ledig lejlighed i København på 126 m2 med husdyr tilladt. Lejebolig: ledig lejlighed i København på 82 m2. I hjertet af Østerbro med Nordre Frihavnsgade Bopa Hus, lige i hjertet af østerbro med Nordre Frihavnsgade og alle de unikke shopping muligheder. ledig lejlighed i København på 92 m2. Spændende nybyggeri opført

Strandboulevarden - Lejligheder til leje på 104 kvm. Sagsnummer: 1475552

Nye lejeboliger ved Engtoften i Viby indflytning dec 2016

Lejeboliger med perfekt beliggenhed mellem Engtoften og Christian X’s Vej i Viby. Kun 5 km fra Aarhus og tæt på Marselisborg, Dyrehaven og Tivoli Friheden.

Strandboulevarden - Lejligheder til leje på 104 kvm. Sagsnummer: 1475552

Domea.dk

Vi beklager, der er desværre tekniske problemer med Domea.dk i øjeblikket. Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt. Domea.dk

Forside-etape2 – Nørresundby Havnefront

Nu starter udlejningen af sidste etape af Nørresundby Havnefront. Laurits Hauges Vej 2, 4 og 8 byder på nyopførte 2 til 4 værelses lejelejligheder med store altaner eller terrasser og 3 fælles tagterrasser med udsigt over Nørresundby.

Marmorbyen – Nordhavnen

Apr 04, 2019 · Marmorbyen består af ca. 28.000 kvm. kvalitets lejeboliger svarende til 259 boliger på Marmormolen. Projektet blev bygget i to etaper, hvor første del stod klar til indflytning i 2015, mens anden del af byggeriet blev færdigt i slutningen af 2016.

Sluseholmen | Nye lejeboliger på Sluseholmen

Sluseholmen er en moderne kanalby, hvor du kan nyde vandkanten – tæt ved naturen. Der er her du kan leje din drømmebolig designet til et aktivt liv.

Hjem – KBH-Bolig.dk – Gratis Boligportal

KBH-Bolig er en 100% gratis boligportal for alle boligsøgende og udlejere. Vi opdaterer dagligt og håber vi kan hjælpe dig med at finde et nyt hjem.

Find ledige lejeboliger og lejligheder til leje i Copenhagen

Sikker handel med Epay. Vi ønsker at vores brugere får den bedste oplevelse på findroommate derfor synes vi det er vigtigt at bruge de rigtige samarbejdspartnere.

Nybyggeri? Lad os bygge dit drømmehus // Huscompagniet

Nybyggeri – i gode hænder fra idé til hjem. At bygge nyt hus er en stor beslutning. Faktisk er det nok den største beslutning i dit liv. Derfor er det også en god idé ikke at gå i gang med projektet alene. Tal med os – vi leverer omkring 1.900 drømmehjem hvert år, så vi ved, hvad det kræver at komme godt fra start med nybyggeri.

East 21

EAST21 er en ny ejendom beliggende i eftertragtede og rolige omgivelser på Østerbro, på hjørnet af Nygårdsvej og Masnedøgade. East21 ligger på grænsen mellem ydre og indre Østerbro, og er med den centrale beliggenhed omgivet af liv og oplevelsesmuligheder.