Løn Bupl

BUPL’s lønberegner – Frie Grundskoler – Beregn

Løn + pension i alt pr. år: 0.00. Nulstil alle felter. Hvis du har spørgsmål vedr. din løn, kan du henvende dig til din lokale BUPL fagforening.

Folkemødet: Sosu’s løn stiger til 44.000 kroner | Fagbladet FOA

Lønsatser BUPL Gruppen – carelink.dk

Lønsatser – Pædagoger og Socialpædagoger . Lønsatser – Pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenter LANDSOVERENSKOMST 2017/2020 Pædagogisk vikaroverenskomst mellem Dansk Erhverv Arbejdsgiver og BUPL – Børne- og Ungdoms-Pædagogernes Landsforbund, Socialpædagogernes Landsforbund og FOA LANDSOVERENSKOMST

Ekspert: Højere løn til pædagoger kræver konflikt - Avisen.dk

Børne- og Ungdomspædagogerne (BUPL A-kasse)

Søger du medlemskab eller info om Børne- og Ungdomspædagogerne (BUPL A-kasse)? På Danmarks største guide til a-kasser og fagforeninger, har vi samlet alt den info om BUPL. BUPL er en a-kasse for pædagogisk uddannede. Find priser og info om medlemskab af BUPL her!

Lønkamp i klasseværelset: Pædagoger vil have samme løn som lærere - Avisen.dk

BUPL-A → Gennemgang af BUPL-A

BUPL-As hovedfokus er på at vejlede medlemmer – både at få ledige i job igen, og hjælp til at søge dagpenge mv. BUPL-A er den a-kasse for pædagoger, som er billigst at være medlem af. BUPL-A har tre specialiserede teams; jobteamet, dagpengeteamet og efterløns- og ferieteamet, samt en digital a …

Fagforbund til politikere: Giv os ekstra penge til ligeløn - UgebrevetA4.dk

[PDF]

Overenskomst mellem Børne- og Ungdomspædagogernes

Journalistforbund vedrørende løn-ogarbejdsvilkår forjournalistiske medarbejdere, ansat iBUPL Til pensionsformål yder BUPL et bidrag 15,5%. Med virkning fra 1.april 2016 ændres pensionsbidraget til 15,74%. 2. Stk. 2. Pensionsbidraget indbetales af BUPL til Mediernes Pension.

BUPL: Vores løn skal stige 50 procent - politiken.dk

Skolepædagoger

Med kampagnen ‘Skolepædagoger får børn til at vokse’ vil BUPL give forældre til børn i skolen et indblik i, hvordan skolepædagoger arbejder med børns trivsel, læring og udvikling. BUPL organiserer ca. 15.000 pædagoger i skolen, som med skolereformen har fået en ny og større rolle i skoledagen.

Fik forkert løn gennem tre år

BUPL: Pædagoger bør tjene det samme som lærere

Aug 07, 2017 · BUPL: Pædagoger bør tjene det samme som lærere. Af: Maria Becher Trier. På baggrund af anbefalinger i ny OECD-rapport vil pædagogernes formand kæmpe for, at pædagogers og læreres løn kommer på samme niveau.

Kommunerne vil give sosu'er mere i løn | Fagbladet FOA

BUPL Fyn – Labor Union – Odense, Denmark – facebook.com

Hvor er I kreative med jeres juletam-tam. Vi er rigtig glade for de mange fine foto, og glæder os til at modtage endnu flere. Du kan sagtens nå at være med i BUPL Fyns julekonkurrence, hvor vi kårer det flotteste julepynt enten hjemme fra dig selv, fra din skole eller fra din institution