Lovpligtige Forsikringer Virksomhed

iværksætter guide| Forsikringer

Du kan også frivilligt forsikre en lang række andre risiko forhold i din virksomhed. De lovpligtige forsikringer dækker nødvendigvis ikke altid din virksomheds behov. Det kan derfor være en god idé at undersøge hvilke forsikringer der er lovpligtige for netop din virksomhedsform og branche.

Forsikringer til transport- og speditionsbranchen

Hvilke forsikringer er lovpligtige?

Forsikringer der er lovpligtige. I Danmark findes nogle enkelte forsikringer som er lovpligtige, hvilket betyder, at du skal tegne dem, hvis du hører til en bestemt kategori. Med kategori menes her, at du ejer eller bærer ansvar for noget bestemt.

Skræddersyet forsikringsløsning til din virksomhed

Lovpligtige forsikringer – Læs her hvad en lovpligtig

Lovpligtige forsikringer. I Danmark er der nogle få forsikringer, som er lovpligtige, og som du derfor minimum er forpligtet til at tegne. Læs mere om de lovpligtige forsikringer her. Hvad er en lovpligtig forsikring? En lovpligtig forsikring er en forsikring som du jf. den danske lov, er forpligtet til at tegne.

Bestil tilbud på forsikringer til entreprenører - Tryg Forsikring

Forsikringer – Virk | Startvækst

Som selvstændig erhvervsdrivende kan du få sygedagpenge fra kommunen efter 2 ugers sygdom, hvis du er ude af stand til at arbejde på grund af egen sygdom og opfylder visse betingelser. Du har mulighed for at tegne en frivillig forsikring, hvis du har indtægt i din selvstændige virksomhed.

Forsikringer til fritid og undervisning

Hvilke forsikringer har jeg brug for som virksomhedsejer?

Ud over de lovpligtige forsikringer, er der en lang række forsikringer, som du kan tegne som indehaver af en virksomhed, men som du ikke er forpligtet til. Hvis du har en enkeltmandsvirksomhed, drejer det sig bl.a. om en erhvervssygdomsforsikring, sygedagpengeforsikring og lønsikring .

Forsikringer til virksomheder

Forsikringer til virksomheder – Forside | Lægeforeningen

Med en kriminalitetsforsikring er du sikret, hvis dine ansatte begår kriminalitet. Forsikringen dækker både, hvis kriminaliteten bliver begået mod dig – og hvis den bliver begået mod en person eller virksomhed, som din virksomhed er erstatningsansvarlig over for.

Forsikringer til bygge- og anlægsbranchen

Forsikring af dig og din virksomhed – bdostartup.dk

Hvilke forsikringer behøver du? Alt afhængig af din virksomhedsform er der forskellige krav til, hvilke forsikringer du skal have − mens nogle forsikringer er lovpligtige for alle virksomhedsformer. For enkeltmandsvirksomheder er følgende forsikringer lovpligtige: Arbejdsskadeforsikring: Dækker ulykker, som rammer dine medarbejdere

Forsikringer til produktionsbranchen og reparationsvirksomheder

Forsikringer – iværksætter-guide

Det er dit eget ansvar at få tegnet forsikring til din virksomhed. En række forsikringer er lovpligtige at tegne, mens andre er frivillige. Det er dog vigtigt at man er opmærksom på, at behovet for forsikringer afhænger af dit af virksomhedsform og branche.

Forsikringer til engros- og detailbranchen

Forsikringer til virksomheder – Alm. Brand

Brand skræddersyr vi forsikringen til din virksomhed. Her er et overblik over de mest almindelige forsikringer, som du har mulighed for at tegne. Hver forsikring kan tilpasses, så din forsikring passer helt nøjagtigt til din virksomhed.

Indehaverarbejdsskadeforsikring | Erhverv

Privatforsikringer: Hvad skal du have, og hvad kan du have

Der er mange forsikringer at vælge imellem, og det er bestemt ikke lige meget hvilken forsikring, du vælger. Nogle af forsikringerne er lovpligtige og ikke til at komme uden om – andre er valgfrie og op til dig selv. Men det er ikke altid nemt at danne sig et overblik dem alle sammen.

Velkommen til startmøde - ppt download

Lovpligtige forsikringer for erhverv og virksomheder

Lovpligtige forsikringer for erhverv og virksomheder oktober 22, 2014 Administration Skal du til at springe ud som iværksætter eller har du allerede startet virksomhed, så skal du være opmærksom på at der findes nogle lovpligtige forsikringer du skal tegne, hvis visse forhold er opfyldt.

Bestil tilbud på forsikringer til Landbrug og Landbo - Tryg Forsikring

Der en række lovpligtige erhvervsforsikringer du som

Hvis du har planer om at gøre brug af køretøjer i din virksomhed, som du eller din medarbejder bruger, skal du også forsikre dem i henhold til færdselsloven. I dette tilfælde er en ansvarsforsikring nok til at dække de lovpligtige krav.

Starte virksomhed

Forsikringer som selvstændig | IDA

Forsikringer som selvstændig Når du er selvstændig med egen virksomhed, skal du selv sørge for at være ordentligt forsikret. Her kan du læse mere om lovpligtige og frivillige forsikringer.

Forsikringer til hotel- og restaurationsbranchen

Stor tjekliste: Start virksomhed i 10 trin i 2019

Overvej hvilke forsikringer du får brug for, samt hvilke forsikringsselskaber du skal benytte. Der findes to lovpligtige forsikringer, men de gælder kun, hvis du har enten ansatte eller biler i din virksomhed.

Forsikringer til autobranchen

Velkommen til startmøde - ppt download

Forsikringer til kontor og bureau

Hvad dækker en forsikring af varebil

Bestil tilbud på forsikringer til produktion af Film, musik og lyd - Tryg Forsikring

Erhvervsforsikring for iværksættere

Forsikring af varebil - ansvar og kasko

Se her hvordan din varevogn er forsikret – Ekstra Bladet

Servicevagt / Centervagt I 100% kundetilfredshed eller pengene retur

Forsikringer til virksomheder

Skal man have en erhvervsforsikring?

Nyt forsikringsselskab vil rykke alt online

Horsens Dykkerklub - Klubbens forsikringer

Horsens Dykkerklub - Klubbens forsikringer

Forsikringer til virksomheder