Midttrafik Periodekort

Farvel til periodekort på pap – minbyviborg.dk

Midttrafik opfordrer pensionister med periodekort på pap, herunder også deltidsperiodekort, til at undersøge, om det bedre kan betale sig for dem at skifte til fx rejsekort, hvor de får 25 % rabat fra første rejse og har mulighed for yderligere 20 % rabat på rejser uden for myldretiden.

periodekort zoner

Til forsiden – dinoffentligetransport.dk

Indsæt søgeord for at søge på hjemmesiden. Køreplaner Nyheder. Køb billet

Ungdomskort zoner midttrafik | Lad os bygge et hus

Klippekort Midttrafik Aarhus – auntfinish.com

Cookiepolitik Privatlivspolitik. Midttrafik Kundecenter. Fredensgade 45. 8000 Aarhus C Tlf. 70 210 230 6. Feb 2013. Desuden er der mulighed for rabat med klippekort og periodekort, siger Martin Dalsgaard, kreplanlgger ved Midttrafik. Der er 12 daglige 14. Sep 2016. Buskunder med windowstelefon kan ikke f fingre i Midttrafiks klippekort.

Letbanen - Midttrafik

Farvel til pap-periodekort | Aarhus | stiften.dk

I Aarhus vil man frem til 18. marts 2019 i en overgangsperiode fortsat kunne købe et pap-periodekort til fire zoner. Midttrafik har vedtaget en ny salgsstrategi, der lægger op til selvbetjening via smartphone eller hjemmesiden rejsekort.dk.

Information og vejledning - Midttrafik

Snart er det slut med pap-periodekort i Midttrafik

Mar 07, 2018 · Kunder, der rejser med pap-periodekort i Midttrafiks busser, skal beslutte sig for, om de vil skifte til et pendlerkort på Midttrafik app eller et pendlerkort købt på rejsekort.dk senest 18. marts.

Erstatningskørsel for Letbanen

Almindeligt periodekort – – Nordjyllands Trafikselskab

Det er ikke længere muligt at bestille periodekort på giro eller scanpoint. Du skal i stedet bestille et pendlerkort eller et rejsekort med pendler kombi. Hvis du har et periodekort som er gyldigt efter d.

Midttrafik - ER DU KLAR TIL REJSEKORT I HORSENS? Fra den... | Facebook

Farvel til pap-klippekort – Midttrafik – mynewsdesk.com

15. januar 2017 er sidste dag, hvor kunderne kan bruge pap- klippekort i Midttrafiks busser. Mange kunder har allerede skiftet pap-klippekortet ud med et klippekort på mobilen, et periodekort

Midttrafik - KOM SIKKERT HJEM FRA JULEFROKOSTEN Igen i år... | Facebook

Anmeldelser af Midttrafik | Læs kundernes anmeldelser af

Men skidt være med det – hvis der er noget Midttrafik er fuldstændig ligeglad med, så er det, hvordan passagerne har det i busserne! I dag kom jeg en halv time for sent på arbejde – fordi det tog over 1 time at komme herud i stedet for den halve time, det kan gøres på, når tingene kører fornuftigt.

Midttrafik i App Store

FynBus Flextrafik

Hvis du allerede har gyldig kort eller billet til bus eller tog, kan det være, at det gælder til din rejse med teletaxi også. Det gælder typisk for DSB-kort og FynBus Periodekort. Se hvilke kort og billetter der er gyldige til teletaxi i den enkelte kommunes teletaxi-køreplan.

Periode Kort | stoffeerderijrozendal

Priser og satser – ungdomskort.dk

Hvis normalprisen for et periodekort er over 2.228 kr., skal du betale 652,80 kr. pr. 30 dage + halvdelen af det, der overstiger de 2.228 kr. pr. 30 dage. Sådan regner du prisen ud: Træk 2.228 kr. fra periodekortets normalpris. Halvdelen af dette beløb lægger du 652,80 kr. til = prisen for dit Ungdomskort.

Midttrafiks billetguide hjælper kunder uden smartphone - Midttrafik

| rejsekort.dk

Du betaler samme pris med pendlerkort som med periodekort på mobil eller pap. Tjek prisen her.

Rejsekort efter 18. marts - Midttrafik

DOT Mobilpendlerkort – Apps i Google Play

Med et mobilpendlerkort er det svært at glemme sit pendlerkort. Du kan nemt købe, vise og forny dit pendlerkort i app’en. DOT Mobilpendlerkort er udviklet af Din Offentlige Transport (DOT) og Trafikstyrelsen. Med et mobilpendlerkort kan du rejse ubegrænset hele døgnet – i alle busser (inkl. havnebusser), tog, S-tog og Metro, i de zoner det er købt til på Sjælland, Lolland, Falster og

1.8/5(2.9K)

periodekort dsb

Midttrafik – m.facebook.com

17. marts stopper salg af pap-periodekort. Skift nu og køb dit nye pendlerkort på Midttrafik app eller rejsekort.dk Skift nu og køb dit nye pendlerkort på Midttrafik app eller rejsekort.dk Se her hvordan du gør