Oplevelser I Påsken

Påskeferie i Kolding 2019 | Læs om alle oplevelserne her

Kolding byder på mange spændende oplevelser i påskeferien for både børn og voksne. Se spændende udstillinger på Trapholt eller vær med i påskeaktiviteterne på Koldinghus. Du kan også opleve påskemystikken i Nicolai for børn eller brænde krudtet af på Koldings store udendørs legeplads – Legeparken, helt gratis.

ÆG-stremt mange oplevelser og aktiviteter i påskeferien

Lyngby Storcenter – Unikke oplevelser i påsken!

Påsken i Lyngby Storcenter er fyldt med mad, mode og aktiviteter for store og små. Så kig forbi og bliv klar til påsken. I påsken vil der være oplevelser for både store og små – du kan se det samlede overblik lige her. Rigtig god påske! Del på Facebook.

Aktiviteter og oplevelser | Slettestrand Feriecenter Det Grå Guld

Berlin i påsken – opdateret 2019 version! – Berlin-nyt.dk

Museerne holder generelt åbent i påskedagene, og ofte åbner nye udstillinger i forbindelse med påsken. Se oversigten over de mange interessante og flotte museer, som Berlin byder på. Oversigten over de statslige museer i Berlin her.

ÆG-stremt mange oplevelser og aktiviteter i påskeferien

Stor guide: 50 fede oplevelser med børn i påsken

 ·

Stor guide: 50 fede oplevelser med børn i påsken Spis æggene og få frokosten overstået – her er 50 ideer til udflugter og oplevelser i hele Danmark. Nyheder 15. apr. 2011 kl. 05.30. Sune Højrup Bencke Journalist. Anne Louise Leth Journalist. Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst.

Aktiviteter og oplevelser | Slettestrand Feriecenter Det Grå Guld

De bedste aktiviteter i påsken – Ekstra Bladet

 ·

De bedste aktiviteter i påsken Det er påske og der skal hygges med familien. Her er et par bud på sjove aktiviteter fra hele landet Hvis du bliver træt af at sidde hjemme og gnaske påskeæg

Velkommen i Kattegatcentret - Bliv bidt af havet.

Oplevelser på Fyn | Vi guider dig til de bedste oplevelser

Egeskov – fyldt med oplevelser. Fyns største turistattraktion – en oplevelse, du ikke må gå glip af. Odense ZOO – Kåret som Europas bedste. Odense ZOO er én af Fyns allermest besøgte attraktioner. Den flotte pris fik zoo’en i 2015 bl.a fordi man som gæst kan komme helt tæt på dyrene og opleve dem i naturlige og afslappede omgivelser.

ÆG-stremt mange oplevelser og aktiviteter i påskeferien

VisitRoskilde | Det sker i ugen | aktiviteter | oplevelser

Her kan du finde inspiration om events, begivenheder og oplevelser uge for uge i Roskilde. Filen er til at gemme, printe ud og hænge op på køleskabet! Du kan også finde information omkring de større events som finder sted i årets løb. hvor der er vikingeskibsmuseum i børnehøjde hele påsken. Ægtiv påske på Roskilde museum.

ÆG-stremt mange oplevelser og aktiviteter i påskeferien

Påskeferie | Hold jeres påskeferie i København – Læs her!

Her på siden finder du inspiration til oplevelser i København – i påskeferien. Få gode idéer og se, hvad København kan tilbyde i påsken. God ferie!

Påsken er på skinner « Børneferie

Oplevelser | Silkeborg

Nyd den smukke natur ved Silkeborg aktivt eller i fred og ro. Er du kunst og kulturinsteresseret, er et besøg på Museum Jorn eller en gratis byvandring måske noget lige for dig. Naturelskere kan derimod nyde godt af de mange spændende aktiviteter i skoven og på vandet.

Holland - miniferie med maks oplevelser - Glimt af verden | Rejser med børn

Forside | Sjov for børn

3 skæve oplevelser i København. At København er meget mere end Tivoli, Bakken, Eksperimentarium, ZOO og de mange spændende museer er vigtigt at huske på, når I har brug for et pusterum og gerne vil opleve noget lidt mere usædvanligt. Vi har været en tur rundt i hovedstaden på jagt efter pudsige og fascinerende oplevelser for få kroner.

Oplevelser for børn i påsken | Sydkystdanmark

Velkommen til Sønderjylland | VisitSønderjylland

Der er mange måder at opleve Sønderjylland på. Hvad med et besøg på et af vore mange slotte eller en eftermiddag med krudt og kanoner? Du kan også tage en tur ud til Vadehavet og se Sort Sol eller på fjordsafari? Uanset om du rejser med hele familien, gode venner eller en, der er helt speciel, venter en verden af oplevelser og indtryk på jer i Sønderjylland.

Hold påske på Fyn | Oplevelser i påskeferien

Oplev påsken på Djursland | Visitdjursland

Foråret står på spring sammen med vildt mange aktiviteter på Djursland.Kattegatcentret slår vi dørene op for et hav af ÆG-ceptionelle oplevelser og aktiviteter for hele familien. Glæd dig til dyreparkerne der åbner for sæsonen. Nyd varmen i Lübker Square subtropisk bad og wellness. Museerne på Djursland byder velkommen til et vildt kreative aktiviteter.

Påske på Vestegnen 2018

Påske i Sønderborg-området | Sønderborg og påske er lig

Foråret er over os og Sønderborg byder på smukke forårsblomster og skønne natur områder. Dine sanser oplever 1864 i skanserne – du dykker ned i fortiden, hvor de dramatiske begivenheder fandt sted.

Aktiviteter og oplevelser | Slettestrand Feriecenter Det Grå Guld

Børn i byen – hvad skal vi lave?

Hvad skal vi lave? Børn i byen er Danmarks største guide til børnefamilier. Find inspiration til børnevenlige steder, arrangementer og aktiviteter.

Guide til tre gode forårsoplevelser i påsken | OplevByen.dk

Hold påske i Jylland | Oplevelser i påskeferien

Oplevelser i Paris | Mit Paris - Louise Sandager

Velkommen til Sjællands Vestkyst - Din guide til familievenlige oplevelser på Vestsjælland

Cirkussjov i påsken

Hold påske på Fyn | Oplevelser i påskeferien

Påske 2016 | VisitNordjylland

Gaver til børn i påsken

Lillebælt Sport og Kultur | Bygger bro til gode oplevelser... Se her!

20 nye naturguider skal inspirere turister til oplevelser i naturen

Velkommen til Sjællands Vestkyst - Din guide til familievenlige oplevelser på Vestsjælland

Guide: 10 ideer til oplevelser med børn i påsken - Herning er Kultur

Vind en rejse i Påsken

Oplev en hyggelig og spændende påske på Bornholm

Guide: 10 ideer til oplevelser med børn i påsken - Herning er Kultur