Overnatning I Ystad

Hotell Continental i Ystad – Nordicgolfers.com

Hotell Continental i Ystad er Sveriges ældste hotel, hvor der er drevet hoteldrift i næsten 200 år. Hotellet er beliggende i centrum af Ystad i smukke, historiske bygninger, kun 200 meter fra Østersøen og tæt på flere gode golfbaner.

Tilbud Pa Ystad Saltsjobad » Ferie i Sverige

Ystad Saltsjöbad – Øresundsbron

 ·

Forkæl dig selv og en du holder af med Skånes lækreste luksusspa. Hos Ystad Saltsjöbad, som ligger 45 minutter fra broen, kan du forkæle både krop og sjæl med en fantastisk wellness-oplevelse. Stedet er i en kategori for sig, og her kan du krybe ind i bløde håndklæder, dase rundt i spaområdet eller nyde et …

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Priser | Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad satser fortsat med at positionere sig som Nordens bedste spa- og konferencehotel. Nu udvides det allerede meget populære Salt Creek Spa med et helt nyt oplevelsebaseret anlæg kaldet The Creek Experience. Dette er en behandling med mange forskellige oplevelser for alle dine sanser.

header_46_ysb_b.v20151113105414.jpg

3 værelses overnatning i Ystad – Ystad – homeaway.dk

3 værelses overnatning i Ystad. Besøg Wallanders nabolag, og hold ferie i dettet feriehus lige uden for Ystad. Her er det ikke langt ned til sandstrandene. I kan bade i Østersøens livlige bølger eller fiske efter laks som det passer jer. Området byder på spændende udflugtsmuligheder der kombinerer natur, gastronomi med byoplevelser.

3 værelses overnatning i Borrby - HomeAway

Hoteller i Ystad – Tilbud og deals med morgenmad

Vi arbejder med et stort udvalg af forskellige hoteller i Ystad, som er bedst i deres kategori, og som tilbyder mange forskellige typer af ”specials”. Med en ”special” mener vi specialtilbud, som kan være alt fra ekstraordinære rabatter på værelsesprisen, middage, og cykeludlejning til gratis indlogering af børn.

header_46_ystadsaltsjobad_h1.v20140115140246.jpg

Rejsespejder – Spa-ophold på YSTAD Saltsjöbad