Revisorelev Løn

REVISORELEV SØGES – dossing.dk

• God løn og forsikrings- og pensionsordning herunder bonusordninger og overtidsbetaling • Fleksible arbejdstider • Sociale arrangementer og god frokostordning. Ansøgning Har du lyst til en spændende arbejdsplads – så send din skriftlige ansøgning og CV samt andre relevante papirer til. DØSSING & PARTNERE Att.: Jeanette Vetlov

THISTED - Revision Limfjord

Din løn for revisorelev inden økonomi og jura

Din løn for revisorelev. Fyld i statistikken, ved at indtaste din egen løn for revisorelev inden økonomi og jura. Blot udfylde formularen nedenfor, er det nemt og tager ikke engang et minut. Indeværende år(2019), gemmes automatisk.

Vores IT-rådgivere - Beierholm

Det er dyrt at blive revisor – politiken.dk

 ·

De studerende på revisoruddannelsen, som samtidig arbejder i et revisionsfirma, får nemlig løn og modtager derfor ikke SU under uddannelsen. »Man modtager ikke SU, men betaler faktisk skat igennem uddannelsen, så det er ikke en ekstra udgift for staten.

HURUP - Revision Limfjord

Ansøg – Beierholm

En del af Beierholm . Meld dig ind i vores talent database og få direkte besked, når der er ledige traineestillinger. Som medlem af talentdatabasen vil du modtage relevant viden om, hvad der skal til for at få en revisortraineestilling hos Beierholm, herunder hvordan du bedst kan forberede dig på …

THISTED - Revision Limfjord

Revisorelev eller Trainee – Job & karriere – Jubii Debat

Sep 24, 2013 · Elevuddannelsen vil være noget ala dette: Økonomi hvis man har en elevkontrakt vil man have et sideløbende elevforløb med skoleophold. HD koster jo penge, så den klart bedste løsning er at vente med at tage den til du har fået et job, hvis du “kun” har STX vil jeg dog anbefale at du tager et 18 ugers HG-forløb først bare for at blive fortrolig med de forskellige termer.

SKIVE - Revision Limfjord

Ledige stillinger – Revisorelev – Søg job her | Ofir.dk

Ledige stillinger som revisorelev på Ofir.dk. Her har alle elevpladser som revisorelev fået sin egen job-side. Det giver overblik over de ledige stillinger som revisorselev – og så kan du bruge vores job-agent til at holde øje med markedet løbende og vores job-guide til at finde hjælp i din jagt på revisorelev-job.

HURUP - Revision Limfjord

Find aktuelle elevstillinger i Revisionsbranchen

Find her aktuelle elevstillinger – elevpladser i Revisionsbranchen. Vi har det største udbud af praktikpladser i alle sektorer af dansk erhvervsliv.

HURUP - Revision Limfjord

Bliv revisortrainee i ungt revisions- og konsulenthus

Din udviklingskurve stiger nærmest lodret fra dag ét, så du skal være skarp og engageret. Vi kvitterer med en god løn, markante lønstigninger og en bærbar PC. Vi betaler også HD-studiet, som har en værdi af 200.000 kroner. Frem for alt giver vi dig et solidt fagligt og socialt fundament for resten af dit arbejdsliv.

Job - Kontorelev | Jobindex

Revisor elev løn voksen – baby.dk

Der starter alle på samme niveau og løn. Hver gang man har været på en klient og revideret deres virksomhed , får man en jobvudering. Jo bedre jobvuderinger man har, jo højere løn får man ved næste lønsamtale, plus man kan springe op i grader, hvis man er meget dygtig.

SKIVE - Revision Limfjord

Start din karriere som revisortrainee – pwc.dk

Som revisor i PwC bliver du en del af et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Vi har 15 kontorer i Danmark, hvor 1.300 revisorer arbejder målrettet på at levere revisions- og erklæringsydelser af høj kvalitet.

HURUP - Revision Limfjord

Revisortrainee – En uddannelse der åbner mange døre – EY

Hvis din baggrund er HA. Starter du efter at have afsluttet din HA, strækker dit trainee-program sig over to år. Du bliver ansat som assistent og starter på cand.merc.aud.-studiet samtidig med, at du følger vores interne uddannelsesprogram, JournEY. Du vil i løbet af dit første år hos os oparbejde færdigheder inden for fx revision af interne kontroller og forretningsgange.

Medarbejdere | Øernes Revision

Løn for privatansatte – HK

Alt om din løn som ansat i en privat virksomhed. På mange af overenskomsterne inden for HK/Privats område kan medarbejdere ansættes på funktionsløn, som er en fast løn, der også dækker eventuelt overarbejde, dog ikke at forveksle med forefaldende overarbejde.

Medarbejdere | Øernes Revision

Vil du være revisortrainee? Læs om uddannelsen og se

Er du en vaskeægte talknuser, og tiltaler en karriere med en varierende og udfordrende hverdag dig? Så er uddannelsen som revisortrainee noget for dig. Læs …

Vores IT-rådgivere - Beierholm

Revisorkandidat, cand.merc.aud. | UddannelsesGuiden

Uddannelsen foregår i Kolding, København, Odense, Aalborg og Aarhus. Copenhagen Business School (CBS) CBS udbyder revisorkandidat, cand.merc.aud. som en 2-årig kandidatuddannelse.

Vi springer med gazellerne - Beierholm