Skibsfører Job

Job Skibsfører, jobtilbud Skibsfører, ledige stillinger

Jobtilbud for: – SKIBSFØRER. Top 10 Job. Socialrådgiver til Jobrehabilitering. Jobcenter Silkeborg – Jobrehabilitering og Integration – Silkeborg. Vi søger en koordinerende sagsbehandler, da en af vores kollegaer er i lykkelige omstændigheder. Målgruppen der skal arbejdes med er borgere, der er blevet tilkendt ressourceforløb.

Emily Christiansen læser til skibsfører på SIMAC: Praktiktid var positiv

ESVAGT :: Job til søs

JOB TIL SØS. Medarbejderne er et af de vigtigste elementer for rederiet. Med den udvikling vi er i, vil vi have behov for kvalificeret arbejdskraft mange år frem i tiden. Så hvis du har en maritim uddannelse, vil vi gerne høre fra dig.

Billedegalleri

Ledige job indenfor Skibsfører – Ofir.dk

På Ofir.dk finder du job indenfor alle brancher i hele Danmark. Se søgeresultat for ledige job indenfor Skibsfører – og opret en jobagent og få nye job direkte i indbakken. Find dit nye job allerede i dag.

Fremtiden som maskinmester eller skibsfører i Maersk?

Skibsfører – en maritim ledelsesuddannelse fra Marstal

Efter yderligere sejltid kan du opnå sønæringsbevis som skibsfører, der giver ret til at føre alle skibe i alle områder. Sådan er uddannelsen opbygget: Du starter med at tage en kystskipperuddannelse (½ år). Herefter læser du videre til skibsfører, denne uddannelse består af fire semestre og varer to år.

Uddannelserne maskinmester, skibsfører og skibsofficer

Job: Bliv skibsfører hos Mærsk – 1098 København K. – ref.11022

Læs mere om jobbet Bliv skibsfører hos Mærsk hos Mærsk i København K. Altid spændende studiejobs hos Studiejob-Danmark. Se de aktuelle jobmuligheder i 1098 København K. – ref.11022

Stor jobsikkerhed hos Maersk. Vi søger nye maskinmester kadetter

Skibsfører – skipperskolen.dk

For nærmere beskrivelse af de enkelte fagmoduler/-emner henvises til gældende bekendtgørelse samt til Skagen Skipperskoles studieordning for uddannelsen til skibsfører. Uddannelsens varighed. Uddannelsen er normeret til 2 semestre som en overbygning på sætteskipperuddannelsen. Hvert semester har en varighed på 6 måneder.

Sætteskipper

[PDF]

Søger du som skibsfører nye udfordringer så søger vi en

Søger du som skibsfører nye udfordringer Et spændende job hvor ikke 2 dage er ens, og med stor mulighed for udvikling af dine faglige og personlige kompetencer i samarbejde med erfarne kollegaer ombord og på rederikontoret, samt et godt arbejdsmiljø med

Skibsfører: Bornholm mister et stort firma » Bornholms Tidende

Styrmand job-tilbud – Trovit – jobs.trovit.dk

Fursund Færgeri søger en frisk og serviceminded skibsfører/styrmand, til en tidsbegrænset fuldtids ansættelse pr April 2019 til og med 31. Oktober 2019 30+ dage siden i Ofir . Se jobannonce. Styrmand job-tilbud. X. x. Modtag de nyeste jobannoncer via e-mail.

Billedegalleri

Styrmand at Dfds | Profiles, Jobs, Skills, Articles

Check out Styrmand profiles at Dfds, job listings & salaries. Review & learn skills to be a Styrmand.

Billedegalleri

Job i København & Malmö – stromma.com

Velkommen til Stromma København, Aarhus og Malmö. Kan du arbejde selvstændigt, være imødekommende og modtage vores gæster med et smil? Er du ansvarlig, har du gode kommunikationsevner og kan du lide at ’være på’?

Job - Transport | Jobindex

Navigatør/styrmand – Royal Arctic Line

Job Skibspositioner Kundeservice Navigatør/styrmand . Drømmer du om, at blive styrmand og måske en dag ende som skibsfører (kaptajn) ombord på et skib? Så er der to forskellige veje til at opfylde drømmen: Tag enten skibsofficeruddannelsen eller skibsføreruddannelsen. Skibsofficersuddannelsen

Global karriere med et hav af muligheder - uddan dig i Maersk

Job i Svendborg | Indeed.com

182 jobs tilgængelige i Svendborg på Indeed.com. Tjener, Medarbejdere, Ernæringsassistent og flere! Gå direkte til Jobannoncer, Søg Luk. Søg efter job Skibsfører/Styrmands afløser til M/F Højestene. Svendborg Kommune 3 anmeldelser. Svendborg kommune.

Chef ville sløjfe pensionsbidrag: Nu får Svend 125.000 kroner i erstatning - Avisen.dk

Find job forside – job.jobnet.dk

Spring navigationen over. Jobnet. Log ind > Læs højt

Fokus på alenearbejde | FOA Randers

Hjem – limfjordpilot.dk

Vi forventer at udvide og søger derfor Skibsfører-uddannede lodser/lodsaspiranter til lodsning på Limfjorden. 13/9/2011. Ny Lods/Partner i Limfjord Pilot ApS. Fra om med 2. Sept er lods Jess Reichstein indtrådt som lods i Limfjord Pilot ApS og vi er således to fuldtidsansatte lodser på Limfjorden.

Kjeld Holsting. Far til tre skibsofficerer

Besætning frygter for job og sikkerhed | Fagbladet FOA

Over Stillehavet med høje bølger - Søfart

SIMAC - landets største maritime uddannelsesinstitution

Jobportræt: Det bliver ved med at være sjovt - Søfartens Ledere

Heltene fra Aqqaluk Ittuk | Sermitsiaq.AG

Nu er der navigationsskole i Skagen | Nordjyske.dk

Nærum Ungdom

Endnu et spændende foredrag på Rådhuset Til søs mellem Rønne og København » Bornholms Tidende

Nærum Ungdom

Færre unge vil være skibsfører - Søfart

Jobmarked

Bliv maskinmester i Maersk. Vi søger 40 nye kadetter

Billedegalleri

Kjeld Holsting. Far til tre skibsofficerer