Sluseholmen Salg

Slusehuset – 49 eksklusive ejerboliger på Sluseholmen

Slusehuset på Sluseholmen ligger direkte ud til havnefronten og den gamle sluse. Her findes 49 eksklusive og lyse lejeboliger med særlig fokus på funktionalitet og individuel livsstil. Bo omgivet af kanaler og direkte ud til det inderste af Københavns havn i maritime omgivelser, som leder tankerne hen på Amsterdam eller Venedig.

Nybyggeri og Projektsalg i Sydhavnen - Få det fulde overblik

Ejerlejlighed: Sluseholmen 42, 1., 2450 København SV, 79

Se BBR oplysninger på Sluseholmen 42, 1., 2450 København SV, 79 m². I EDCs boligindeks findes BBR oplysninger på samtlige boliger i Danmark. Bestil et gratis Salgstjek og vind en PH Bordlampe – …

Sluseholmen - byggefelt L - Building Supply DK

Kom til åbent hus | Sluseholmen

På Sluseholmen ligger husene mange steder helt ud til kanalen, hvor broer og vandtrapper giver mulighed for at komme helt tæt på vandet. Beboerne har enten udsigt til vandet i havnens hovedløb eller i kanalerne. Københavns nye kanalby – en aktiv bydel.

Kunstnerkarreén, Ørstad

Ejerlejlighed – 2450 København SV – Oscar Pettifords Vej 5

Ejerlejlighed til salg, København SV – Bliv beboer på Sluseholmen, og bliv en del af et af Københavns mest fremadstormende bydele i en smuk treværelses lejlighed. LEJLIGHED Selve lejligheden er fantastisk indrettet med to gode værelser, et kæmpestort køkken-alrum og et fremragende badeværelse.

Se udvalgte og malerier til salg her

Andelsbolig i Sluseholmen [Sydhavnen.andel-koebenhavn.dk]

Sluseholmen er et meget charmerende område beliggende i den københavnske sydhavn. Holmen er bygget i en hollandsk inspireret stil og er en del af 8 øer der er forbundet gennem kanaler og broer. Mange af boligerne ligger lige ud til vandet eller lige i nærheden af, hvilket gør boligerne helt unikke.

Se udvalgte og malerier til salg her

Husbåde ved Sluseholmen – byoghavn.dk

Husbådelauget Sluseholmen er stiftet, og driften og koordinering af anlægsarbejde varetages af husbådelauget. Det er samtidig også Husbådelauget Sluseholmen, som sikrer, at der opnås enighed med Grundejerforeningen Sluseholmen omkring de enkelte bådes udformning. Parkering, renovation, forsyning med varme, vand, el, kloak mm.

Danica køber 39.000 kvm Metro-ejendom på Sluseholmen

LokalBolig Sydhavn

LokalBolig Sydhavn er bydelens lokale ejendomsmægler. Størst lokalkendskab, uformel og afslappet. Og med en kærlighed til Københavns skønneste boligoase ved vandet: Sydhavn. Få en gratis vurdering af din lejlighed i dag.

Hundredevis af boliger på vej i Sydhavn - Building Supply DK

Butikker Sluseholmen, Cph – Amino.dk

Vi er en nystartet forening af beboere på Sluseholmen – Københavns nye attraktive kanalby beliggende ved havneløbet, som er et af Københavns største boligprojekter i nyere tid. Arkitekturen er særpræget og forventes at tiltrække sig meget opmærksomhed i de kommende år i takt …

Uden bopælspligt København. Ejerlejligheder til salg

Ejendomsmægler i København SV – Realmæglerne

Velkommen til RealMæglerne Renny Clemmensen ApS. Hos RealMæglerne Renny Clemmensen bestræber vi os på at være et personligt firma, hvor vi tilbyder en professionel og seriøs rådgivning uanset om du skal købe eller sælge og med 14 års erfaring som ejendomsmægler er dit salg i …

KPC skal bygge boliger i kanalby - Licitationen

Husbåd til salg i København, Holmen | Bliv nabo til

Apr 11, 2018 · Fie må siges at have et had-kærlighedsforhold til vandet, for hun har forinden jagten på en husbåd også ejet en lejlighed på Sluseholmen, hvor boligerne er kendt for at ligge side om side med vandet. – Noget af det, jeg elsker ved min husbåd er, at jeg kan ligge og kigge ud på vandet hver morgen, når jeg vågner, fortæller Fie.

Se udvalgte og malerier til salg her

KØBENHAVNS NYE KANALBY | – Engholmene

ÅBENT HUS SØNDAG 12-14 – Engholmene er en del af Enghave Brygge som består af 10 nyanlagte øer, som fuldt udbygget vil rumme ca. 2.600 nye boliger og 1.600 arbejdspladser.

København får endnu en bro i havnen - Licitationen

Myrholm – Engholmene

Myrholm. Myrholm er den anden af de seks boligøer i Engholmene. Myrholm består af 214 attraktive, moderne men forskellige lejligheder. Alle lejlighederne har mindst en altan og flere har både altan og privat tagterrasse.

Erhvervslokale i København SV til leje / til salg.

Boliger til leje på Sluseholmen i København SV

Find din kommende lejebolig i København SV (Sluseholmen) her på Lejeboligs boligportal målrettet boliger i Sydhavnen. Søg på Lejebolig.dk og find et ledig værelse, lejlighed, eller hus på Vesterbro/Kongens Enghave.

Se udvalgte og malerier til salg her

Nicki Bille har sat sin lejlighed i Sydhavnen til salg

Feb 22, 2019 · Den landskendte fodboldspiller Nicki Bille har netop udbudt sin 95 kvadratmeter store lejlighed på Sluseholmen til salg. Det er samme lejlighed, hvori han blev udsat for et mordforsøg mellem jul og nytår. For adressen skal den tidligere BK Frem-, FC Nordsjælland-, Esbjerg- …

Se udvalgte og malerier til salg her

Ejendomme - Business | Nyheder og seneste nyt fra Berlingske - Berlingske.dk

32 best images about Husbåde / on Pinterest | The journey, Cabin and House

Havnebadet Sluseholmsen - Byliv | AOK

Sund økonomi

Se udvalgte og malerier til salg her

Lejevilkår - Teglbroen

Projektet

Kontakt FotoLab København | Fotografisk kunst til salg

Er disse Danmarks lækreste private tagterrasser? | Søndagsavisen

Hundredevis af boliger på vej i Sydhavn - Building Supply DK

Salg af Fotokunst Online | Fotograf Thomas Øjerson

Dansk opkøb af Prenart - udvikling og salg af digital hardware til miljø- og klimaløsninger ...

Dubai ligger i Sydhavnen

webshop, køb originale malerier til børneværelset her