Tilbehør Til Gammeldags Oksesteg

Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg – opskrift

Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg. En opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder. Læs opskriften her.

Gammeldags oksesteg – langtidsstegt med pilsner og smørstegte grøntsager – Jelling Naturkød Bloggen

Oksekød med peberrodssovs

Dec 17, 2017 · Langtidsbraiseret oksekød får mine tanker til, at stryge direkte tilbage til min farmors køkken. Da jeg var barn besøgte vi hende mindst en gang i måneden, hvor vi ofte fik varmt mad kl. 12:00. En af de retter vi en gang i mellem fik serveret til frokost var langtidsbraiseret okseklump med den bedste peberrodssovs til.

Gammeldags oksesteg m. rodfrugter opskrift - Hjemmet - ALT.dk

Gammeldags oksesteg i ovnen | frularsen.nu

En gammeldags oksesteg kan man næsten ikke gå fejl af. Det er noget, som langt de fleste kan lide, derfor var den oplagt at lave, da alle børnene kom hjem og spiste en aften. Samtidig er en af de retter, som passer sig selv mere eller mindre når den først er sat over, så er der også tid til at få hygget og snakket med gæsterne.

Gammeldags oksesteg | Opskrift fra Familie Journal

Grydestegt oksesteg, flødesauce, kartoffelmos og bønner

Det giver en særlig god smag til oksesteg eller nakkesteg . Jeg brugte Oma flødelight til saucen og det gik rigtigt fint, men brug gerne rigtigt piskefløde hvis du foretrækker det. Sådan ser den færdigstegte oksesteg ud, og den blev så mør, at man ville kunne spise den uden gebis.

Gammeldags oksesteg med balsamico og rødvin, dertil vindruesalsa og gratinerede asparges med ...

Gammeldags oksesteg | La Dolce Vita – mit middelhavskøkken

Gammeldags grydestegt oksesteg. Kære Jørgen, Det var så skønt at læse din meget søde kommentar – tusind tak for de rosende ord