Ungecenter Køge

Køge Ungdomsskole

KONTAKT UNGDOMSSKOLEN Køge Ungdomsskole Søndre Badevej 1 Køge Telefon: 56 56 56 90 [email protected]

Institutioner

Forside – Tapperiet

Søndre Badevej 1, 4600 Køge . Tlf: 56 56 56 94. [email protected] Koncerter . Ungekultur. Koncert highlights. tirsdag 30 apr 2019 kl. 19:30 MUSIKKENS AFKROGE “Nye rødder i folk” med: Vesselil.

Institutioner

Boligsocialt Fællessekretariat – Helhedsplanen Køge

Boligsocialt Fællessekretariat Køge står for implementeringen af Boligsocial Helhedsplan Køge med penge fra Landsbyggefonden, de fire boligselskaber som deltager og Køge Kommune. Helhedsplanen arbejder med at skabe trivsel for beboerne i de almennyttige boligområder i Køge.

Institutioner

Perronen Køge – til unge

Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.. Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Kultur

Campus Køge – Personlig afklaring rykker

Kristine Füstling fra Herfølge har gennem et samarbejde mellem Køge Kommunes Ungecenter og Kursuscenteret på Køge Handelsskole fået afklaret sine dansk- og matematikfærdigheder. Nu kan hun komme videre i uddannelsessystemet i en alder af 25 år.

Kultur

Politirapporten for Køge i tidsrummet 2019/03/29 til 2019

Rudeknusning og vold – Boholtevej, Køge – Køge. Kl. 12.57 fik politiet en anmeldelse om, at en mand havde kastet en flise igennem en rude på et ungecenter. En patrulje kom frem til stedet, hvor vidner fortalte, at en mand stod bag hærværket.

Institutioner

47-årig smadrede rude og skubbede kvindelig cyklist – sn

En 47-årig psykisk uligevægtig mand fra Køge blev torsdag eftermiddag anholdt og sigtet for både rudeknusning og vold på Boholtevej i Køge. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi Klokken 12.57 fik politiet en anmeldelse om, at en mand havde kastet en flise igennem en rude på et ungecenter.

Institutioner

KLAR TIL START har nedsat en udviklingsgruppe – UUV Køge Bugt

En udviklingsgruppe er nedsat og sammensat af personer fra forskellige organisationer og virksomheder, der indgår i KLAR TIL START. UUV Køgt Bugt er også repræsenteret i denne gruppe af Kirsten Berg, vejleder, UUV Køge og Christel Jørgensen, souschef, UUV Køge Bugt. Dens arbejde forløber i projektperioden 2019-2021. Forløbet med udviklingsgruppen er via workshops i det…

32 nye boliger i Ringsteds bymidte - sn.dk - Forsiden - Midt-Sydsjælland - Ringsted

Ungdomstreff på Saga | Unger Distributing Company | Places

Browse Places. Check out our new and improved places directory. Places allows you to see where your friends are and share your location in the real world.

Institutioner

Ungecentret – Hjælper ledige under 30 år med at komme i job

Du skal henvende dig i hovedindgang A på Gammel Køge Landevej, hvis du har brug for hjælp til din jobsøgning eller skal melde dig ledig. Ekstra hjælp til at finde job og uddannelse Hvis du har særlige udfordringer i forhold til at finde en uddannelse, kan vi henvise dig til …

Institutioner

Kultur – Arkitekterne Køge A/S | Rådgivende

Ungecenter Tapperiet, Køge 2001. Gobelinsalen, KØS Arkitekterne Køge A/S CVR: 25449096. Adresse Vestergade 20 4600 Køge Om tegnestuen Vi er en tegnestue i udvikling – se nuværende medarbejdere Created and hosted by DanaWeb A/S. Denne hjemmeside bruger cookies

Institutioner

Personlig afklaring rykker – khs.dk

Et nyt samarbejde mellem Køge Kommunes Ungecenter og Kursuscentret på Køge Handelsskole sætter fokus på gruppen af unge under 30 år, som har brug for at få afklaret deres evner indenfor dansk og matematik – eller som helt basalt ikke har papir på en …

Kultur

Nick Rehmeier Jensen | TV ØST

Han arbejder til daglig som virksomhedskonsulent ved Køge Ungecenter i Køge Kommune. Han har tidligere bl.a. arbejdet som jobkonsulent og akademisk medarbejder ved Jobcenter Slagelse. Privat er Nick Rehmeier Jensen bosat i Fuglebjerg, hvor han er bestyrelsesmedlem for Byfestforeningen. Han er forlovet med Camilla, og sammen har parret en søn.

Institutioner

Gitte Huniche – Koordinerende sagsbehandler i

 ·

Køge Ungecenter. juli 2017 – nå 1 år 9 måneder. Region Sjælland, Danmark. Faglig koordinator for visitation og uddannelse i Køge Køge Ungecenter. desember 2012 – nå 6 år 4 måneder. Opstiller og udmønter faglige standarder og succeskriterier i tæt samarbejde med teamleder/centerleder.

Title: Koordinerende sagsbehandler i …

Institutioner

Institutioner

Kultur

Om os ⇒ uniqa.dk

Nyttejob: Unge ledige skal fjerne bjørneklo | Sjælland | DR

Om os - uniqa.dk

Om os ⇒ uniqa.dk

Om os ⇒ uniqa.dk

Om oss ⇒ uniqa.se

Om os ⇒ uniqa.dk

Om os ⇒ uniqa.dk

Om os ⇒ uniqa.dk

Om os ⇒ uniqa.dk

Om os ⇒ uniqa.dk

Om os ⇒ uniqa.dk