Vejle Rideskole

PMR – Petersminde Rideklub – www.petersminde.com

Om PMR . PMR (Petersminde Rideklub) er en rideklub i “Distrikt 4″ under ”Dansk Ride Forbund”. Petersminde Rideklub er et ridecenter, perfekt beliggende i det naturskønne Nordvest Sjælland, hvor vi til daglig driver rideskole og i skolesommerferien afholder ridelejr.

Tag på Ridelejr med Svennebjerg ledige pladser uge 28,2... | Doovi

Smedegaards Ridning

Hos itech-rep ved vi, at computere altid bryder på den værst mulige tid, men hvad præciserer det, at fejlen? Det er nemt at tro, at det var noget, du gjorde siden du brugte det på det tidspunkt, men mens din online kan forårsage et midlertidigt nedbrud, er normale …

Vejle brandvæsen 2006 - 112alarm.dk

Herning Rideklub – Herning Rideklub

VELKOMMEN Hos Herning Rideklub er hesteglade mennesker i alle aldre velkomne. Socialt samvær, hestevelfærd og sikkerhed prioriteres højt. Vi har en velfungerende elevskole samt en alsidig gruppe af private opstaldere. Lidt om Herning Rideklub Herning Rideklub er grundlagt i 1938 og dermed en af Danmarks ældste. Klubben er medlem af Dansk Rideforbund (DRF), distrikt 11/13.

Vejle brandvæsen 2006 - 112alarm.dk

Rideskole i Bredballe skabte rammen for årets bedste børne

”Bogen, jeg får prisen for: ”Hest Horse Pferd Cheval Love” er selvfølgelig ren fiktion, men det er ingen hemmelighed, at jeg i min barndom i Bredballe var temmelig hestebesat og brugte mange, mange timer på en rideskole i Bredballe – det, der dengang hed rideskolen ved Vejle Fjord,” skriver Mette Vedsø til …

Rideskole efter politiopbud: Det mest rådne sted at løbe hen | 112 | vafo.dk

Hornstrup ridecenter – Home | Facebook

Hornstrup ridecenter. 11 likes. Horseback Riding Center. velkommen til det dejlige handicap ridecenter i hornstrup

Top 20 Bredballe Accommodation, Holiday Rentals, Holiday Homes - Airbnb Bredballe

PMR – Petersminde Rideklub – www.petersminde.com

Er du elev på Petersminde Ridecenter, skal du være medlem af: Petersminde Rideklub PMR . Ved indmeldelse og betaling af månedskontingent skal oplyses: Hvilke måned du betaler for, navn, adr, fødselsdag og fødselsår.

DK - skaergaarden.dk

Velkommen til Lykkegaard – lykkegaard.com

Hestestutteri og rideskole i Vejle. I maj 2007 investerede vi i Lykkegaard vel vidende, at der skulle lægges mange kræfter i renovering af bygningerne og omgivelserne. Gennem 2007 har vi løbende renoveret den ene stald, rytterstuen og ikke mindst vores udendørs ridebane, som hører til en af landets bedste hvad affjedring og dræning angår.

Vejle brandvæsen 2006 - 112alarm.dk

Dansk Ride Forbund – Ridelejr på Vejle Rideklub

To ridelejre med forskellige aldersgrupper Vejle Rideklub afholder hvert år to ridelejre i den første uge af skolernes sommerferie. De små ryttere indtager rideklubben fra den 27.-29. juni, mens de ældre ryttere, fra og med 11 års alderen, kommer fra den 30. juni til den 4. juli.

Vejle brandvæsen 2006 - 112alarm.dk

Ridecenter Vejle | firmaer | krak.dk

Hedebo Rideskole. Birkebækvej. 20, Skolding 7323 GiveVis ruteplan. Vis nummer. Hvor opdateret er din virksomhed? Klintholm Ridecenter www.klintholmridecenter.dk. Tofthøjvej. 5, Jelling Mark Din søgning på ridecenter vejle gav 16 firmaer og du har nået enden af listen.

Vejle brandvæsen 2006 - 112alarm.dk

Vejle Idrætshøjskole | Udlev drømmen på højskole

Vejle Idrætshøjskole har korte og lange højskolekurser – fx til et ophold i dit sabbatår eller til din sommerferie. Højskole med idræt som samlingspunkt. Vi glæder os …

Rejsegilde på Egum Rideskole - Ridehesten.com

Kolding Rideklub – koldingrideklub.dk

Velkommen til Kolding rideklub. Kolding Rideklub (KOR) er landets ældste rideklub, stiftet i 1890, og er med sine knap 400 medlemmer samtidig en af landets største.

2010

DK – skaergaarden.dk

Kære Alle ryttere, pårørende, medarbejdere, Familie, Michael, naboer og ikke mindst Gitte Frederiksen (Byrådsmedlem for Vejle Kommune og regionsmedlem(V)). Tusind tak for en fantastisk dejlig dag, hvor vi fik indviet vores Sanseskov. Vejret var med os. Det var ikke for varmt. Alt gik som det skulle. Rytterne fik vist, hvad de kunne på hesteryg.

Ting object | Aprilsnar Sigge | eReolen

Grejs Rideskole – Foursquare

Grejs Rideskole See what your friends are saying about Grejs Rideskole. By creating an account you are able to follow friends and experts you trust and see the places they’ve recommended.

Mølholm / Vinding

JSR

Lær at omgås hesten. Jelling Sportsrideklub kan lære dig at omgås hestene med ridehold, som spænder sig fra hold, hvor du har en der trækker din hest ved siden af, til ridning i de højeste klasser.

Maskinstationsarbejde i Vejle | Pløjning & såning af landbrug

Nordjysk Smågrisesalg ApS - Home | Facebook

Stutteri Smedegaard - Vejle, Denmark | Facebook

2010

Brand på rideskole – vakse elever flytter seks heste | LOCAL EYES

Kort over Liebhaverboliger til salg | Warming Liebhaverboliger

Mølholm / Vinding

2010

Nyheder 2010- 16 - www.stutteri-korreborg.dk

Ting object | Nye veninder | eReolen

Alle børn har brug for at få omsorg | Vejle | vafo.dk

Hornstrup ridecenter - Home | Facebook

Dalumgård Ridelejr 2010. 018.mpg | Doovi

Rideskolen

Vejleegnens Magazines